Ο Κάρολος απατούσε την Καμίλα με γυναίκα από την Αυστρία - Η νέα αποκάλυψη για τον βασιλιά

Ειδύλλιο που συνέβη το 2003

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλούμενη τη βρετανική The Mirror, ο Κάρολος -που διατηρούσε τότε δεσμό με την Καμίλα- είχε μια ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να «ήταν πολύ κοντά» με τον νυν βασιλιά πριν από 19 χρόνια.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Μαντλίν, ο 48χρονος Κρις Ο’ Νιλ, έχει τις ρίζες του στο Λονδίνο, όπου η μητέρα του ζούσε επί σειράν ετών και σύχναζε στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ΄.

Κι ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία, και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει η Mirror, σύμφωνα με την Bild. Αν και το φλερτ φέρεται να ανάγεται σε μια περίοδο πριν από περίπου δύο δεκαετίες και το έχουν διαψεύσει τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες δεν έχουν σιγήσει και η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου» δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να σχολιάσει την υπόθεση.

 

Πηγή