Ο τρανς παίκτης από την Κύπρο που συγκίνησε το MasterChef

Ο τρανς παίκτης από την Κύπρο που συγκίνησε το MasterChef

Θέλει το έπαθλο για τη φυλομετάβαση

Ο Αιμίλιος μπήκε στην κουζίνα του MasterChef 7 έτοιμος να διεκδικήσει την είσοδο του στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο νεαρός περιέγραψε στους κριτές ότι δεχόταν μπούλινγκ στις κουζίνες, όπου εργαζόταν, επειδή είναι τρανς. «Η μη αποδοχή ουσιαστικά ήταν αυτό που με ανάγκασε να αποσυρθώ», είπε ο 27χρονος. «Είμαι τρανς οπότε όταν με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως, κάποιοι το έκαναν σκόπιμα», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαδικασία φυλομετάβασης, «Την φυλομετάβαση στην ουσία την ξεκίνησα τον Αύγουστο. Αρχικά, πρέπει να παρακολουθείς σχεδόν ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς, ενδοκρινολόγους, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, λίγο απ’ όλα. Σε ψυχολόγους πας καθαρά για ψυχολογική στήριξη. Ο ψυχίατρος είναι υπεύθυνος για να σου δώσει ένα χαρτί  ότι έχεις σώας τας φρένας για να το κάνεις, γιατί μιλάμε για κάτι που αλλάζει τη ζωή σου. Λες και ξαναγεννιέσαι, δεν θα είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος», δήλωσε. 

«Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα. Το μέσα είναι το ίδιο», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους κριτές του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Αιμίλιο τι θα κάνει αν κερδίσει το έπαθλο. Τότε, ο νεαρός του απάντησε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την φυλομετάβαση.

«Είναι στην ουσία το χρηματικό ποσό της εγχείρησης. Θα μου χαρίσει στην ουσία αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου», είπε. Τα λεγόμενα του Αιμίλιου συγκίνησαν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Αιμίλιος άκουσε τα σχόλια των κριτών, οι οποίοι του έδωσαν μαύρη ποδιά και μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στο σπίτι του MasterChef 7.

Loader