Ο Will Smith ζήτησε συγνώμη στον Chris Rock με ανάρτηση του στο Instagram

Ο Will Smith ζήτησε συγνώμη στον Chris Rock με ανάρτηση του στο Instagram

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για το χθεσινό περιστατικό

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Will Smith ζήτησε συγνώμη από τον Chris Rock.

Μπορεί τη βραδιά των Oscar που έγινε το περιστατικό με το χαστούκι στον κωμικό, ο Will Smith να μην ζήτησε συγνώμη από τον Chris Rock, ωστόσο, μια μέρα μετά με ανάρτηση του στο Instagram θέλησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. 

Διάβασε Επίσης: Oscar 2022: Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock

Ο Will Smith, μετά το χαστούκι στον κωμικό, λόγω του κακόγουστου αστείου για τη σύζυγο του, πριν από λίγες ώρες ζήτησε δημόσια συγνώμη όχι μόνο από τον Chris Rock, αλλά και από τους συντελεστές της ταινίας King Richard, που του χάρισαν το Oscar Α' ανδρικού Ρόλου.

Όπως έγραψε:  «Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Oscar ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την κατάσταση της υγείας της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη, από τον Chris. Ξέφυγα και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θα ήθελα να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της εκπομπής, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους παρακολουθούσαν την τελετή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Williams και την οικογένεια μου στην ταινία του King Richard. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας. Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη».

Διάβασε Επίσης: Oscar 2022: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητες της φετινής απονομής

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Oscar, ο κωμικός Chris Rock σχολίασε το ξυρισμένο κεφάλι της Jada λέγοντας ότι η 50χρονη θα έπρεπε να παίξει στο σίκουελ του «G.I. Jane». Η Demi Moore είχε παίξει στην πρώτη ταινία με ξυρισμένο κεφάλι. Ωστόσο, η σύζυγος του Will Smith πάσχει από αλωπεκία, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά. Αμέσως μετά, ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό.

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας

Loader