Oscar 2022: Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock

Oscar 2022: Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock

Απίστευτο περιστατικό στην 94η τελετή

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής των βραβείων Oscar

Ενώ ο Chris Rock βρισκόταν πάνω στη σκηνή και παρουσίαζε το δικό του κωμικό κομμάτι, κατάφερε να… εκνευρίσει τον Will Smith, ο οποίος στη συνέχεια έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Διάβασε Επίσης: Oscar 2022: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητες της φετινής απονομής

Ένα αστείο του Chris Rock, για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Will Smith-η Jada Pinkett Smith έχει αλωπεκίαση – προκάλεσε το ξέσπασμα οργής.

Ξαφνικά, λοιπόν, ο Smith βρέθηκε στη σκηνή, χτύπησε τον Chris Rock και όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε «να μην ξαναπιάσεις στο γ@μημέν@ στόμα σου τη γυναίκα μου».

Μετά από αυτό, η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, με τους παρευρισκόμενους να στέκονται και να κοιτούν αμήχανοι, καθώς η τελετή συνεχιζόταν…

Δείτε το βίντεο:

 

Λίγο αργότερα, όταν ο Will Smith επέστρεψε στη σκηνή για να παραλάβει το Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας πως «η αγάπη σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα», αφού το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή όσα είπε ο κωμικός για τη γυναίκα του.

Διάβασε Επίσης: «Μουσείο για το αιδοίο»: Η ιδρύτρια εξηγεί γιατί το μουσείο είναι ιδανικό για γονείς και παιδιά

 

Παράλληλα, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και κατέληξε λέγοντας ότι ελπίζει να τον ξανακαλέσει στο μέλλον.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader