Οι food influencers που θα σε κάνουν να μπεις στην κουζίνα

Οι food influencers που θα σε κάνουν να μπεις στην κουζίνα

Ιδέες για comfort food και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς

Το φαγητό πλέον κατέχει μια σημαντική θέση - εκτός αυτήν στη ζωή μας - και στα Social Media. Instagram, Youtube και TikTok έγιναν πλέον οι επιρροές μας για να δημιουργήσουμε στην κουζίνα. Ιδέες για comfort food, για χορτοφαγική ή διαιτητική διατροφή κατακλύζουν τα social media καθημερινά. Και για να εμπλουτίσουμε τις επιρροές σου, προτείνουμε τους πιο κάτω λογαριασμούς:

Noor Murad

Η σελίδα της Noor Murad στο Instagram δεν είναι απλά φωτογενής, αλλά ένας λόγος που σε κάνει να θες να τα δοκιμάσεις όλα! Η Noor Murad είναι recipe developer και εργάζεται στην tasting kitchen του Yotam Ottolenghi και η σελίδα της είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους οδηγούς για να πάρεις ιδέες και να μαγειρέψεις. Πάντα με τις συμβουλές της! 

Διάβασε Επίσης: Ζευγάρι κάνει μήνα του μέλιτος εδώ και 10 χρόνια - Ταξιδεύουν με 50$ τη μέρα

Salad for president

Αν σε δυσκολεύει η ιδέα να φας λαχανικά, τότε ο λογαριασμός Salad for president είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η Julia Sherman, food writer, σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής από την Καλιφόρνια, μετατρέπει τα μονότονα λαχανικά σε νόστιμα πιάτα που σε κάνουν να θέλεις να τρως μόνο σαλάτες. Ο λογαριασμός της είναι μια καλή αρχή για να βάλεις περισσότερο “πράσινο” στη ζωή σου. 

The Pasta Queen

 

@the_pastaqueen

This is EXTRA, just like YOU are ♬ original sound - The Pasta Queen

Τα μακαρόνια είναι πάντα στις πρώτες μας επιλογές για ένα νόστιμο φαγητό. Η Nadia Caterina Munno, λοιπόν, ως γνήσια ιταλίδα φτιάχνει κάθε λογής ζυμαρικά. Κάθε βίντεο και ένας νόστιμος πειρασμός. Τα πιάτα της σε συνδυασμό με το ιταλικό της ταμπεραμέντο σίγουρα αξίζουν να την ακολουθήσεις. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας 

Loader