Οι γεύσεις που έχεις αγαπήσει σερβίρονται πάνω σε λαχταριστά bagels

Οι γεύσεις που έχεις αγαπήσει σερβίρονται πάνω σε λαχταριστά bagels

Όσοι έχουν αδυναμία στα αρτοποιήματα, δεν γίνεται να μην έχουν δοκιμάσει από τις υπέροχες δημιουργίες του Qboo Bakehouse!

Γερμανικά ψωμιά, αυθεντικά NY bagels, υπέροχα γλυκά και λαχταριστό brunch για όσους αγαπούν το φρέσκο και ποϊοτικό φαγητό. Από κλασικά ψωμιά όπως βιολογικό πολύσπορο ψωμί, Rye 100% ψωμί ολικής άλεσης, baguettes, αλλά και ιδιαίτερα ψωμιά όπως almond και country. 

4567890----=

Αν πάλι προτιμάς κάτι σε γλυκό, μπορείς να διαλέξεις από την γκάμα των Viennoiserie and Sweets και να δοκιμάσεις μοναδικά pastries όπως κρουασάν αμυγδάλου, δανέζικο pastry με σταφίδες ή μήλο ή ακόμη και το μοναδικό Choux Pistachio, που χαρίζει έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο!

56789-----

Πλέον, εκτός από take away, μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο brunch της πρωτεύουσας και τα μοσχομυρωδάτα προϊόντα του Qboo Bakehouse, από την πλατφόρμα του Deliveryman

479--=-2

Και για να γιορτάσουν την είσοδό του στην ομάδα, αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείς να χρεωθείς μόνο 1 ευρώ το delivery της παραγγελίας σου. Και μην ξεχάσεις να συνδυάσεις την παραγγελία σου με φρέσκο καφέ!

Μπες ΕΔΩ, κάνε την παραγγελία σου και...καλή απόλαυση.

34579--

23680

Loader