Οι Pink Floyd πλέον έχουν λογαριασμό στο TikTok

Οι Pink Floyd πλέον έχουν λογαριασμό στο TikTok

Θα δημοσιεύουν μοναδικό περιεχόμενο

Χρήστες του TikTok είναι πλέον οι Pink Floyd

Οι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημοσιεύουν βίντεο χρησιμοποιώντας τα τραγούδια τους ενώ και οι ίδιοι θα δημοσιεύουν «μοναδικό περιεχόμενο», στον λογαριασμό τους.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Πλέον, κάθε χρήστης του TikTok θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τραγούδια από την καριέρα του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων των «Money», «Another Brick In The Wall (Part II)», «Comfortably Numb», «Wish You Were Here» και «See Emily Play».

Η χθεσινή μέρα, που μπήκαν στο TikTok, δεν είναι τυχαία καθώς αποτελούσε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία τους. Έχουν περάσει ακριβώς 50 χρόνια από τη μέρα που οι Pink Floyd μπήκαν στο στούντιο για να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του άλμπουμ τους «The Dark Side Of The Moon», το οποίο κυκλοφόρησε το 1972.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Η είσοδος στο TikTok έρχεται μετά από δημοσιεύματα, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ότι οι Pink Floyd βρίσκονται σε συζητήσεις για την πώληση των δικαιωμάτων των τραγουδιών τους για εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Bloomberg, το συγκρότημα φέρεται να έχει ξεκινήσει συνομιλίες με αρκετούς πιθανούς αγοραστές.

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Όπως ανέφερε «οι εκπρόσωποι του συγκροτήματος έχουν επικοινωνήσει με πιθανούς αγοραστές» σύμφωνα με πηγές «εξοικειωμένες με το θέμα».Το δημοσίευμα, επικαλούμενο πηγές, πρόσθεσε ότι «η διαδικασία ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας
 

Loader