Το party για τα εγκαίνια του FUELHOUSE ήταν φαντασμαγορικό

Το party για τα εγκαίνια του FUELHOUSE ήταν φαντασμαγορικό

Το πρώτο και μοναδικό Boutique Fitness Club στην Κύπρο γιόρτασε με ένα αξέχαστο party

Με ένα φαντασμαγορικό party, που έμεινε αξέχαστο στο κοινό, έκανε τα εγκαίνια του το FUELHOUSE το προηγούμενο Σάββατο, 21 Μαΐου.

Παρά το ότι το ιδιαίτερο Boutique Fitness Club άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021, λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτό να κάνει τα εγκαίνια του. Ωστόσο, όπως φάνηκε άξιζε η αναμονή, αφού μερικούς μήνες μετά, τα εγκαίνια κατάφεραν να μείνουν αξέχαστα στο κοινό και να το αναδείξουν ως το καλύτερο party του 2022, κάτι για το οποίο η ομάδα του FUELHOUSE είναι υπερήφανη.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Με μουσική, χορό και ξέφρενη διασκέδαση το party άρχισε στις 19:30 και τελείωσε στις 02:00 τα ξημερώματα, καθώς τα 400 περίπου άτομα που παρευρέθηκαν περνούσαν υπέροχα. Η μετατροπή του χώρου, η dance μουσική και η διασκεδαστική ατμόσφαιρα έκαναν το party να θυμίζει τους παλιούς, καλούς καιρούς του τότε club Vivendi, όπου σήμερα στεγάζεται το γυμναστήριο.

Στο πάρτι που έμεινε στην ιστορία συνέβαλαν και οι πολύτιμοι συνεργάτες του FUELHOUSE με μουσική απο Astrochimp, ποτά από την ομάδα του Old Market St, εξειδικευμένα γραφικά κίνησης και προβολή χαρτογράφησης από τους The BlackDog Agency και τη διακόσμηση από την RSVP

3

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Food Park City στη Λάρνακα

2

Το FUELHOUSE αποτελεί πρωτοπόρο στο είδος του, αφού είναι το πρώτο και το μοναδικό Boutique Fitness Club στην Κύπρο, ενώ μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να ξεχωρίσει και να βραβευτεί με το Silver Lighting Award απο το EK Magazine και το IFI Lighting Works. Το ιδιαίτερο αυτό concept προσφέρει τάξεις μιας ώρας - Bootcamp (50% αερόβιο σε διαδρόμους υψηλών προδιαγραφών & 50% ασκήσεις ενδυνάμωσης), Boxing (50% αερόβιο σε σάκους του μποξ & 50% ασκήσεις ενδυνάμωσης) και Just Lift (100% ασκήσεις καθαρής ενδυνάμωσης) - σε ένα nightclub-style γυμναστήριο, γεγονός που το καθιστά ξεχωριστό.

1

Αν θέλεις να ζήσεις κι εσύ αυτή τη μοναδική εμπειρία εκγύμνασης κάνε sign up εδώ ή κατέβασε την εφαρμογή FUELHOUSE στο κινητό σου (διαθέσιμη στο Apple Store και Google Play Store). Η διαδικασία για την κράτηση τάξης είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, καθώς γίνεται online. Σημειώνεται ότι κάθε Πέμπτη τα νέα μέλη έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια τάξη δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τηλεφωνήσουν στο 22 663000 και να κλείσουν τη θέση τους.

1

2

 

Ακολούθησε το FUELHOUSE στο Instagram (εδώ) για να ενημερωθείς για όλα τα νέα του, τις τάξεις αλλά και τα events που έρχονται. 

Loader