Peaky Blinders: Το τέλος της σειράς θα είναι επικό και θα διαρκεί όσο μια ταινία

Peaky Blinders: Το τέλος της σειράς θα είναι επικό και θα διαρκεί όσο μια ταινία

Όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης της σειράς

Χαμό έχει προκαλέσει παγκοσμίως η έκτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Peaky Blinders, η οποία κυκλοφόρησε ήδη στο BBC, ενώ στο Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου. Όσον αφορά το τέλος; Αυτό αναμένεται να είναι επικό, απολαυστικό και μεγάλο όσο μια ταινία!

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Anthony Byrne, φρόντισε να μάς ενημερώσει για το τι να περιμένουμε δηλώνοντας στο RadioTimes.com ότι το τελευταίο επεισόδιο των Peaky Blinders θα είναι μεγάλου μήκους, θα διαρκεί 81 ολόκληρα λεπτά και φυσικά θα είναι άκρως ανατρεπτικό, επιφυλάσσοντας κάτι «πολύ διαφορετικό». Όπως είπε: «Είναι πολύ, πολύ διαφορετικό από την υπόλοιπη σεζόν. Το νιώθεις ότι είναι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε κάνει πριν. Είναι επικό σε έκταση. Σαν ταινία – είναι σαν μία γρήγορη, ταινία μεγάλου μήκους».

Διάβασε Επίσης: Το απόλυτο (παγκόσμιο) χάος ένα μήνα μετά τη ρωσική εισβολή

«Η τέταρτη σεζόν ήταν μια γκανγκστερική σεζόν με τους Ιταλούς και τους Peakys. Υπήρχαν πολλοί γκάνγκστερ με όπλα και όλα αυτά. Η πέμπτη σεζόν αφορούσε την άνοδο του φασισμού και ήταν πιο σκοτεινή. Η έκτη σεζόν είναι ένα κομμάτι για το σκοτάδι της ψυχής του Tommy Shelby και πόσο μακριά θα πρέπει να φτάσει, για να μπορέσει να ξεφύγει. Θα μείνει τίποτα από αυτόν;» δήλωσε αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται τι θα γίνει. 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται στη Λεμεσό το μεγαλύτερο πάρκο αστικού πρασίνου (Φωτογραφίες) 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader