Πολύ 2021 να δηλώνεις αντιεμβολιαστής αλλά να τραγουδάς μόνο για εμβολιασμένους

Πολύ 2021 να δηλώνεις αντιεμβολιαστής αλλά να τραγουδάς μόνο για εμβολιασμένους

Αυτός είναι ο σουρεάλ κόσμος στον οποίο ζούμε

Μπορεί να μην τον αποκαλείς και ινφλουένσερ του ελληνικού πενταγράμμου παρόλα αυτά ο Γρηγόρης Πετράκος δεν έχασε καμία ευκαιρία τον τελευταίο χρόνο να δηλώνει όπου τον ρωτούν, και όπου δεν τον ρωτούν, ότι είναι αρνητής του κορονοϊού. 

Τι κρίμα (νοτ!) που τα μέτρα, και ο καπιταλισμός, τα έφεραν έτσι που τώρα θα αναγκαστεί να τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους. 

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος είχε κατά καιρούς επικρίνει συναδέλφους τους όπως πχ τον Πάνο Κιάμο όταν ο τελευταίος είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους στο κέντρο όπου εμφανίζεται. 

Κι όμως, επειδή 2021, ο Πετράκος ανακοινώνει αυτές τις μέρες, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ότι από το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.

Αυτό προκάλεσε βέβαια αντιδράσεις στους φίλους του που θεωρούν και γράφουν ότι τους «πούλησε». 

 

Σε διαδικτυακές συνομιλίες που ακολούθησαν, ο τραγουδιστής απάντηση ότι "Όλα τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης λειτουργούν σύμφωνα με την υπουργική απόφαση μόνο με πιστοποιητικό για τους θαμώνες και με rapid test για τους εργαζόμενους. Δεν είναι κάτι, το οποίο κάνω εγώ ούτε κάτι το οποίο αποφασίζει το κάθε μαγαζί. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να εργαζόμαστε κάτω από το καθεστώς. Φυσικά εγώ δεν έχω πάψει ούτε μία μέρα να παλεύω ώστε να ανατραπεί. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως δεν έχω άλλη επιλογή πάρε να εργαστώ σύμφωνα με τους κανόνες".

Οπότε ως αντιεμβολιαστής "αναγκάζεται" τώρα να τραγουδάει μπροστά από εμβολιασμένους. 

Loader