Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Meta ανοίγει τις πόρτες του

Το πρώτο φυσικό κατάστημα της Meta ανοίγει τις πόρτες του

Θα πουλά (και) γυαλιά εικονικής πραγματικότητας

Το πρώτο της φυσικό κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα η Meta.

Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 9 Μαΐου και εκεί οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και άλλα gadget. Η εταιρεία σχεδιάζει την απόλυτη προσέγγιση του κοινού για τον πολυδιαφημισμένο «metaverse» κόσμο της.

Το Meta Store 1.550 τετραγωνικών ποδιών στο campus Burlingame της εταιρείας στην Καλιφόρνια θα περιλαμβάνει επιδείξεις για τα Quest 2 VR και τη συσκευή βιντεοκλήσεων Portal, καθώς και έξυπνα γυαλιά που παράγει με την Ray-Ban, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Διάβασε Επίσης: Navalny: Το νέο ντοκιμαντέρ που αφορά τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης και μόνιμο πρόβλημα του Vladimir Putin

 

Οι συσκευές, εκτός από τα γυαλιά Ray-Ban, θα είναι διαθέσιμες για αγορά στο κατάστημα. Τα προϊόντα μπορούν επίσης να αγοραστούν διαδικτυακά μέσω μιας νέας καρτέλας αγορών στο meta.com.

Η Meta επενδύει πολλά στο metaverse προσθέτοντας νέες δυνατότητες σε gadgets, που λειτουργούν ως σημεία πρόσβασης στον εικονικό κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του Facebook, Mark Zuckerberg είπε ότι θα ξεκινήσει να δοκιμάζει εργαλεία για την πώληση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και εμπειριών στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Horizon Worlds, μια πλατφόρμα VR που κυκλοφόρησε η Meta στα τέλη του περασμένου έτους.

Η Meta είπε επίσης ότι θα χρεώνει ένα τέλος 47,5% από τους δημιουργούς ψηφιακών εμπειριών και περιουσιακών στοιχείων, μια κίνηση που έχει προκαλέσει κριτική από ορισμένους προγραμματιστές εφαρμογών.

Διάβασε Επίσης: Η αγορά του Twitter από τον Elon Musk έστρεψε χρήστες στο Mastodon

Οι αγοραστές που παρακολουθούν τον χώρο περιμένουν την επόμενη έκδοση των VR Quest 2, που πιθανότατα να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο και θεωρείται ευρέως από τους αναλυτές ως κρίσιμης σημασίας για τα σχέδια της εταιρείας.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader