Το ρετρό περιστρεφόμενο σταθερό τηλέφωνο έγινε κινητό!

Το ρετρό περιστρεφόμενο σταθερό τηλέφωνο έγινε κινητό!

Και είναι πλήρως λειτουργικό

Το ρετρό κινητό τηλέφωνο είναι γεγονός!

Αν είσαι παιδί των 90’s πιθανότατα θα θυμάσαι τα περιστρεφόμενα σταθερά τηλέφωνα - σε διάφορα χρώματα - που είχαν οι περισσότεροι στα σπίτια τους.

Ένα τέτοιο τηλέφωνο, στα πρότυπα του ρετρό σταθερού τηλεφώνου, θέλησε να φτιάξει ο Justin Haupt δημιουργώντας το νέο του version. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

1

Το ρετρό τηλέφωνο που δημιούργησε ο Justin - σε αντίθεση με αυτό που όλοι γνωρίσαμε στο παρελθόν - είναι κινητό, χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με ένα κινητό τηλέφωνο αφής, αλλά δεν υπάρχει πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα, παιχνίδια και άλλα applications.

Διάβασε Επίσης: Τι είναι το Mystery Box που λανσάρει το Netflix;

Το Rotary Un-Smartphone, όπως ονομάζεται, είναι ένα πλήρως λειτουργικό smartphone 4G LTE με τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από ένα «σύγχρονο» κινητό τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας «λήψης βασικών μηνυμάτων SMS και αποστολής προ-πληκτρολογημένων μηνυμάτων και αριθμητικές συμβολοσειρές.»

Επίσης, διαθέτει ένα μηχανικό διακόπτη τροφοδοσίας, ένα μεταλλικό ορειχάλκινο κουδούνι (σε χρυσό ή ασημί φινίρισμα) ώστε να ακούγεται σαν ένα παλιό τηλέφωνο όταν κάποιος καλεί και φυσικά , μια υποδοχή κάρτας SIM που επιτρέπει τη χρήση σχεδόν με οποιαδήποτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

1

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Food Park City στη Λάρνακα

Το ιδιαίτερο ρετρό κινητό τηλέφωνο είναι διαθέσιμο σε πέντε ρετρό χρώματα: λευκό, μπεζ, μπλέ, κόκκινο και μαύρο, και στοιχίζει 390 δολάρια.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών: SKY’S EDGE

Loader