Τι είναι το Mystery Box που λανσάρει το Netflix;

Τι είναι το Mystery Box που λανσάρει το Netflix;

Η νέα λειτουργία της πλατφόρμας

Με μια νέα λειτουργία έρχεται το Netflix να διευκολύνει τους μικρούς του φίλους σε ό,τι αφορά την εύρεση ταινιών και σειρών.

Το Mystery Box, που λανσάρεται αυτή την περίοδο σε όλο τον κόσμο, προσφέρει μια νέα δυνατότητα στους χρήστες που παρακολουθούν από το προφίλ ενός παιδιού. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Τι ακριβώς είναι το νέο Mystery Box

Το mystery box προτείνει ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για παιδιά, βοηθώντας τα με αυτό τον τρόπο να ανακαλύψουν τα αγαπημένα τους προγράμματα που προσφέρει η πλατφόρμα. Παρόλο που η λειτουργία είναι παρόμοια με το κουμπί αναπαραγωγής, το οποίο ανάλογα με τα όσα μας αρέσουν προτείνει περιεχόμενο, το mystery box θα προτείνει μόνο τα κατάλληλα για τα παιδιά. Η νέα αυτή υπηρεσία θα συλλέγει πληροφορίες από τα προφίλ των παιδιών για να τους παρουσιάσει, στη συνέχεια, τα προγράμματα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Food Park City στη Λάρνακα

Ενώ τα παιδιά μπορούν πάντα να επιλέξουν μια ταινία ή μια σειρά με μη αυτόματο τρόπο, η λειτουργία αυτή κάνει τη διαδικασία πιο διασκεδαστική, καθώς περιλαμβάνει διαδραστικά και πολύχρωμα κινούμενα σχέδια πριν αποκαλυφθεί το όνομα της ταινίας ή της σειράς που προτείνεται.

Διάβασε Επίσης: Απίστευτος πιτσιρικάς παρήγγειλε 31 cheeseburgers από το κινητό της μαμάς του

Όπως αναφέρει το Netflix με επίσημη ανάρτηση: “Τα παιδιά ελκύονται από αυτό που αγαπούν — τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τα φαγητά, τα τραγούδια — και είναι δύσκολο να τα κάνουμε να δοκιμάσουν κάτι νέο. Έτσι, σήμερα, παρουσιάζουμε μια νέα λειτουργία το, mystery box για να προσφέρουμε στα παιδιά ένα διασκεδαστικό και ασφαλή χώρο για να ανακαλύψουν τις επόμενες αγαπημένες τους σειρές και ταινίες ή να επανασυνδεθούν με ένα οικείο πρόσωπο — είτε πρόκειται για μια κωμική σειρά σε ένα αγαπημένο franchise όπως το Boss Baby: Back In The Crib, είτε για μια ταινία κινουμένων σχεδίων περιπέτειας με ένα εντελώς νέο καστ αξιαγάπητων χαρακτήρων όπως το Back to the Outback.”

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader