Say Goodbye to Red: Φινάλε για τη σειρά «The Blacklist» μετά από 10 χρόνια

Say Goodbye to Red: Φινάλε για τη σειρά «The Blacklist» μετά από 10 χρόνια

Το NBC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με μια πρώτη γεύση από την τελευταία σεζόν, με το οποίο και αποχαιρετά τη σειρά, με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Σπέιντερ.

Η σειρά «The Blacklist» του NBC με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Σπέιντερ -που κέρδισε για την ερμηνεία του στον ρόλο του ιδιοφυούς εγκληματία Ρεντ Ρέντιγκτον δύο υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας- φτάνει στο τέλος της.

Η 10ή σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου, θα είναι η τελευταία, ενώ προτού πέσουν τίτλοι τέλους, θα φτάσει ένα σημαντικό ορόσημο, με το 200ό επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 19 Μαρτίου.

Η σειρά που αναδείχτηκε σε ένα από τα δυνατά χαρτιά του δικτύου, αντιμετώπισε μετά τον 8ο κύκλο ένα σημείο καμπής, καθώς αποχώρησαν τόσο η πρωταγωνίστρια Μέγκαν Μπουν όσο και ο δημιουργός Τζον Μπόκενκαμπ, αλλά τα κατάφερε. Σύμφωνα με το NBC, η 9η σεζόν είχε 29,1 εκατομμύρια θεατές, υπερδιπλασιάζοντας τα νούμερα στο ηλικιακό κοινό 18-49 ετών.

Επιπλέον, το «The Blacklist» παρέμεινε σημαντικός παράγοντας κερδοφορίας για τη Sony Pictures TV, με ισχυρές διεθνείς πωλήσεις και μια πολύ προσοδοφόρα συμφωνία με το Netflix -συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τίτλους της πλατφόρμας όσον αφορά τις ξένες (όχι δικές της) παραγωγές και εμφανίζεται σε σταθερή βάση στο εβδομαδιαίο Top 10 της Nielsen για το streaming.

 Η υπόθεση είναι λίγο ως πολύ γνωστή: Μία εγκληματική ιδιοφυΐα, ο Ρεντ Ρεντ Ρέντιγκτον, παραδίδεται στο FBI και προσφέρεται να βοηθήσει στη σύλληψη ενός τρομοκράτη, υπό τον όρο να συνεργαστεί με την αρχάρια αναλύτρια Λιζ Κιν. Στην 10η σεζόν, ο Σπέιντερ που επιστρέφει ως Ρεντ κινδυνεύει να εκτεθεί. Οι πρώην Blacklisters ενώνονται εναντίον του ζητώντας εκδίκηση και δοκιμάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την Task Force του FBI.

Το NBC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με μια πρώτη γεύση από την τελευταία σεζόν, με το οποίο και αποχαιρετά τη σειρά. Εξού και ο τίτλος Say Goodbye to Red.

Loader