Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι που δεχόταν κακοποίηση από τον πατριό του

Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι που δεχόταν κακοποίηση από τον πατριό του

Τον έσωσε με ένα σημείωμα

Μια σερβιτόρα με ένα μόνο σημείωμα κατάφερε να σώσει ένα 11χρονο παιδί από την κακοποίηση που δεχόταν από τον πατριό του.

Η σερβιτόρα παρατήρησε τα ανησυχητικά σημάδια ανάμεσα σε ένα πατριό στη Φλόριντα και σε ένα 11χρονο παιδί και με ένα σημείωμα βοήθησε το παιδί να «πει» ότι χρειαζόταν βοήθεια. 

Οι ένορκοι έκριναν τον 36χρονο Timothy Lee Wilson ένοχο για πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου, παράνομης κράτησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών και παραμέληση ανηλίκου. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το παιδί διέμενε ξεχωριστά από την οικογένειά του, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη. Στερούταν τακτικά το φαγητό και το νερό, υποβαλλόταν σε ασκήσεις στρατιωτικού τύπου και άλλες κακοποιήσεις, ενώ επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά αντικείμενα που χρησιμοποιούνταν ως όπλα σε βάρος του αγοριού. 

Οι αποκαλύψεις για τις κακοποιήσεις που δεχόταν το παιδί έγιναν χάρη στην  Flaviane Carvalho, μια σερβιτόρα που εργάζεται σε εστιατόριο του Ορλάντο, όπου πήγε το 11χρονο αγόρι και η οικογένειά του την 1η Ιανουαρίου 2021. Εκεί, η σερβιτόρα διαπίστωσε ότι το παιδί καθόταν απομονωμένο από τους γονείς και το αδελφάκι του, δεν του είχαν δώσει φαγητό και κάτι να πιει, είχε μώλωπες και γρατζουνιές. 

Διάβασε Επίσης: Ο Anthony Hopkins γίνεται «ρομπότ» για το Rebel Moon

Η κοπέλα βλέποντας τα περίεργα σημάδια, στάθηκε πίσω από τους γονείς του αγοριού και του έδειξε ένα σημείωμα στο οποίο τον ρωτούσε αν είναι εντάξει. Το αγόρι έγνεψε με το κεφάλι του αρνητικά, οπότε η Flaviane έγραψε δεύτερο σημείωμα ρωτώντας το παιδί «Χρειάζεσαι βοήθεια;». Όταν το αγόρι έγνεψε καταφατικά, η σερβιτόρα ενημέρωσε τον εργοδότη της και στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση.

1

Πηγή φωτογραφίας

Η αστυνομία έφτασε στο εστιατόριο, έκανε ορισμένες ερωτήσεις στο παιδί και ο Wilson συνελήφθη, ενώ η μητέρα του αγοριού,  Kristen Swann, συνελήφθη έπειτα από μερικές ημέρες. Η μητέρα είναι αντιμέτωπη με πολλαπλές κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, παραμέληση ανηλίκου και αποτυχία να αναφέρει στις αρχές παιδική κακοποίηση. 

Μετά τη σύλληψη των δύο άλλο ένα τετράχρονο παιδί απομακρύνθηκε από το σπίτι παρόλο που διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί κακοποίηση. Ο 11χρονος είναι γιος της Swann, ενώ η ίδια απόκτησε το 4χρονο παιδί με τον Wilson.

Διάβασε Επίσης: Η Ισπανία καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων με πρόστιμα σε σουπερ μαρκετ

Μετά τη σύλληψη του πατριού, το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι το βάρος του ήταν 9 κιλά κάτω από το φυσιολογικό για την ηλικία του και είχε μελανιές σε όλο του το σώμα. 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί βασανίζονταν και τιμωρούταν βάναυσα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, μεταξύ άλλων, το είχαν κρεμάσει ανάποδα από πόρτα και μια φορά το είχαν δέσει με χειροπέδες σε καροτσάκι.

«Αυτό που βίωσε αυτό το παιδί ήταν βασανιστήριο. Είμαι μητέρα και βλέποντας το τι είχε περάσει αυτός ο 11χρονος, σοκαρίστηκε η ψυχή μου. Αν η Carvalho δεν είχε κάνει τίποτα όταν το είδε, το αγοράκι πιθανότατα δε θα άντεχε πολύ ακόμη», είπε η αστυνομικός Lawler.

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

 

Loader