Σχετικά με τα 3 SMS που μας αναλογούν από Δευτέρα

Σχετικά με τα 3 SMS που μας αναλογούν από Δευτέρα

Παραμένει η απαγόρευση μετακίνησης το βράδυ αλλά μετά τις 22:00

Στις τρεις μετακινήσεις την ημέρα αυξήθηκε το δικαίωμα μετακίνησης ενώ παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση διακίνησης με αλλαγή από τις 9 το βράδυ στις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος τα νέα μέτρα θα ισχύουν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου ενώ σε περίπτωση που το επιτρέψουν οι επιδημιολογικοί δείκτες και οι συστάσεις τις επιστημονικής ομάδας από την 21η Μαΐου αίρονται όλοι οι περιορισμοί διακίνησης των πολιτών.

Αναλυτικά τι αναφέρθηκε στο διάγγελμα και ισχύει για τις ατομικές ελευθερίες

  • Αυξάνεται ο αριθμός μετακινήσεων σε τρεις την ημέρα με αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS). Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση διακίνησης από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. 

  • Από την 21η Μαΐου, αίρονται όλοι οι περιορισμοί διακίνησης των πολιτών.

Yπενθυμίζεται ότι, σε αντίθεση με την Κύπρο που τα sms παραμένουν σε ισχύ, στην Ελλάδα οι μετακινήσεις με sms καταργούνται εντελώς μετά το τριήμερο και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 4 Μαΐου. Σχετικά με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις ισχύουν όπως επίσης και η απαγόρευση συνάθροισης περισσοτέρων των 10 ατόμων.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντο όπως ο Κυριάκος

φαφαφαφα

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ποιοι και πότε θα φορούν μάσκα

fkjalfasjkafjklafjklaf


 

Loader