Squid Game: H κούκλα δολοφόνος έχει… «αγόρι» στη δεύτερη σεζόν

Squid Game: H κούκλα δολοφόνος έχει… «αγόρι» στη δεύτερη σεζόν

Τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν στην κορεατική σειρά

Η δεύτερη σεζόν του Squid Game είναι γεγονός. Η σειρά που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια επιστρέφει και αυτή τη φορά θα είναι πιο ανατρεπτική.

Το Νetfilx κυκλοφόρησε τόσο το πρώτο trailer, όσο και μια επιστολή που έγραψε ο δημιουργός της σειράς θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για τη μεγάλη επιστροφή του Squid Game.

Διάβασε Επίσης: Ο “Joker” επιστρέφει με sequel και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες!

Ο Hwang Dong-hyuk αναφέρει στην επιστολή: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι. Αλλά χρειάστηκαν μόλις 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix ποτέ. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, ευχαριστώ τόσο πολύ τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την σειρά μας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε νέα στοιχεία να προστίθενται, όπως ότι η κούκλα δολοφόνος θα έχει «αγόρι», τον Young-hee Cheoul-su. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο σκηνοθέτης ενώ επιβεβαίωσε πως θα υπάρξουν και επιστροφές από την πρώτη σεζόν.

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2022

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο άντρας με το κοστούμι με τον ddakji μπορεί να επιστρέψει», έγραψε, υποδεικνύοντας μια πιθανή επιστροφή του χαρακτήρα του The Salesman.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader