Στην Αθήνα σε κλάμπ στο Γκάζι: «Τα χέρια στα κεφάλια όλοι!»

Στην Αθήνα σε κλάμπ στο Γκάζι: «Τα χέρια στα κεφάλια όλοι!»

Σε ανάρτησή του ο dj Γιώργος Απέργης περιέγραψε την έφοδο αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι, στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο.

Περιγράφοντας την έφοδο αστυνομικών στο κλαμπ, σημειώνει:

"Μετά το dj set μου (…) κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και των φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατίστε τώρα! Τα χέρια στα κεφάλια όλοι!".

"Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας", σχολίασε και συνέχισε "Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός".

Η έφοδος των αστυνομικών σημειώθηκε στο πλαίσιο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. κατά της εγκληματικότητας και ελέγχων για ναρκωτικά. Οι άνδρες της Δίωξης εισέβαλαν στο κατάστημα όπου τελικά εντόπισαν ποσότητες απαγορευμένων ουσιών, ενώ προχώρησαν και στις συλλήψεις 10 ατόμων.

Αυτούσια η ανάρτηση στο Facebook:

 

Loader