Tο “Stranger Things” γίνεται η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά του Netflix

Tο “Stranger Things” γίνεται η πιο επιτυχημένη αγγλόφωνη σειρά του Netflix

Ξεπέρασε σε ρεκόρ προβολών μέχρι και το Bridgerton

Πρεμιέρα έχει κάνει εδώ και λίγες μέρες το Stranger Things και έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Η τέταρτη σεζόν κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά και έχει καθηλώσει με την πλοκή της. Το πρώτο μέρος έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες θέασης αγγλόφωνης σειράς της υπηρεσίας. Ένα ρεκόρ που πρόσφατα είχε κατακτήσει ο δεύτερος κύκλος του «Bridgerton».

Σύμφωνα με τα νούμερα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, συνολικά, 286,7 εκατομμύρια ώρες σε λιγότερο από μια εβδομάδα ενώ έχει ξεπέρασε τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton», η οποία είχε 193 εκατομμύρια ώρες προβολών.

Διάβασε Επίσης: Φίλοι βγήκαν για χαλαρό ποτάκι και κατέληξαν στην Ίμπιζα

Τα ρεκόρ, όμως, για τη σειρά δε σταματάνε εκεί, καθώς έγινε και η σειρά που έφτασε στο νούμερο 1 στις πιο δημοφιλείς σειρές σε 83 χώρες. Ενώ, παράλληλα, βρίσκεται στο Top 10 στις 93 χώρες όπου παρέχει τις υπηρεσίες του το Netflix.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Και οι τέσσερις σεζόν του «Stranger Things» επέστρεψαν στους 5 κορυφαίους τίτλους του Netflix για την εβδομάδα 23 με 30 Μαΐου. Στη θέση Νο. 3 με 28 εκατομμύρια ώρες προβολών ήταν η σεζόν 1 της επιτυχημένης σειράς, η οποία επέστρεψε για πρώτη φορά στο Top 10 την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι θαυμαστές ξαναπαρακολούθησαν τη σειρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 4.

Η 3η σεζόν ακολούθησε αμέσως πίσω στην τέταρτη θέση με 24,2 εκατομμύρια ώρες, ακολουθούμενη από τη 2η σεζόν στην πέμπτη θέση με 22,2 εκατομμύρια ώρες.

Διάβασε Επίσης: Η γαλλική, αστυνομική σειρά “The Perfect Mother” αξίζει μια θέση στη λίστα σου

Το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου και αναμένεται η σειρά να σπάσει ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader