Το Street Food Festival Cyprus ανοίγει τα φτερά του για Ευρώπη!

Το Street Food Festival Cyprus ανοίγει τα φτερά του για Ευρώπη!

Το Street Food Festival Cyprus για πρώτη φορά στα European Street Food Awards

To Street Food Festival Cyprus ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είναι μέρος του μεγαλύτερου διαγωνισμού street food στον κόσμο και φέτος οι επισκέπτες και η κριτική επιτροπή από τα European Street Food Awards θα επιλέξουν την καλύτερη συμμετοχή σε περισσότερες από δεκαπέντε ευρωπαϊκές χώρες. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού των European Street Food Awards, που θα διεξαχθούν στις 7-9 Οκτωβρίου στο Μόναχο, οι νικητές από κάθε χώρα θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου Street Food συμμετέχοντα στην Ευρώπη! 

2

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Το Street Food Festival Cyprus θα ενταχθεί για πρώτη φορά στα European Street Food Awards και θα ανταγωνιστεί με τα μεγαλύτερα Street Food Festivals της Ευρώπης και της Αμερικής! Οι λάτρεις του street food, θα ψηφίσουν τον καλύτερο street food συμμετέχοντα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των 2 φεστιβάλ, στην Αγία Νάπα στις 19-20-21 Αυγούστου και στην Λεμεσό στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου!

2

Ο μεγάλος νικητής του Street Food Festival Cyprus θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγάλο τελικό 7-9 Οκτωβρίου στο Μόναχο. 

Διάβασε Επίσης: Αυτό το καλοκαίρι πάμε στο Street Food Festival Αγίας Νάπας και Λεμεσού

Επισκεφθείτε λοιπόν τα φετινά Street Food Festivals Cyprus στην Αγία Νάπα και Λεμεσό και δώστε την ψήφο σας σε αυτόν που πιστεύετε οτι με το φαγητό του θα εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο μας στον μεγάλο τελικό του Μόναχο!

2

Street Food Festival Ayia Napa 
(Γήπεδο Αγίας Νάπας)
19-20-21 Αυγούστου

Διάβασε Επίσης: Πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία έκανε διακρίσεις κατά γυναικών και θα το πληρώσει ακριβά

Street Food Festival Limassol 
(Ποταμός Γερμασόγειας)
9-10-11 Σεπτεμβρίου

Για πληροφορίες: 99 521139

Facebook: Street Food Festival Cyprus
Instagram: street_food_fest_cyprus

Loader