Το συγκρότημα Tanglatino θα μας κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τη latin μουσική

Το συγκρότημα Tanglatino θα μας κάνει να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τη latin μουσική

Το Jam Lab τηρεί την υπόσχεσή του και μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά

Ένα είναι σίγουρο, δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στο ρυθμό και την ενέργεια της latin μουσικής. Και μόνο να ακούσει κάποιος το συγκρότημα Tanglatino, το επιβεβαιώνει.

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Γέττος (μάθε περισσότερα για τον Βαγγέλη ΕΔΩ ) μάς συστήνει τους μοναδικούς Tanglatino. Ένα συγρότημα που επικεντρώνεται μεταξύ άλλων στα ακούσματα του αργεντίνικου τανγκό, της σάμπας και της bossa nova. 

Διάβασε ακόμη: Oι εκπληκτικοί Minus One έρχονται στο Jam Lab  

Tα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος με καταγωγή από Αργεντινή, Πολωνία, Κύπρο και Μεξικό, επιβεβαιώνουν την πολυπολιτισμικότητα της μουσικής και πώς αυτή έχει τη συναρπαστική ικανότητα να ενώνει μεταξύ τους διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. 

Οι Pedro Benegán, Edgardo Ariosa, Hugo Olivos, Marcos Press, Bolo Bolowsky και Gabriel Kaouros μέσα από τη μουσική τους μας ταξιδεύουν στα πολύχρωμα δρομάκια του Μπουένος Άιρες και του Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Διάβασε επίσης: Σήμερα γνωρίζουμε το συγκρότημα Εν Ψυχρώ 

Δες πιο κάτω το 3ο συναρπαστικό επεισόδιο του Jam Lab, της εκπομπής που καταπιάνεται με διαφορετικά είδη μουσικής, με ζωντανές εκτελέσεις από ντόπιες μπάντες και καλλιτέχνες, καθώς και σύντομες συνεντεύξεις σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Διαθέσιμη φυσικά μέσα από την πλατφόρμα της Digital 

 

 

Loader