Tα Air Jordans είναι η νέα έκδοση της Nike που έρχεται μέσα στο 2022

Tα Air Jordans είναι η νέα έκδοση της Nike που έρχεται μέσα στο 2022

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα μοντέλα

Tα sneakers είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στο Michael Jordan.

Τα Air Jordans που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη άνοιξη θα είναι 6 μοντέλα. Είναι άνετα, έχουν στυλ και φυσικά είναι στη μόδα. Ιδανικά για όλες τις περιστάσεις και σίγουρα θα είναι ένα παπούτσι που θα σε συντροφεύει για αρκετό καιρό. 

Γνωρίζουμε ήδη κάποια από τα sneakers που θα (θέλουμε να) φορέσουμε την άνοιξη του 2022. Κι αυτό γιατί ανακοινώθηκε ήδη από τη Nike μία σειρά από νέες εκδόσεις των Air Jordans, πάντα σε ρετρό ύφος, αφιερωμένων στον Michael Jordan και τα sneakers που σημάδεψαν τις πιο αξέχαστες στιγμές του. Tην άνοιξη του 2022, που λέτε, θα κυκλοφορήσουν νέες εκδοχές των Air Jordans 1, 3, 4 και 5 αλλά όχι του 2. Αλλά ας δούμε τα χαρακτηριστικά κάποιων μοντέλων τους που ξεχωρίσαμε. 

Στο Air Jordan 1 που μας άρεσε περισσότερο, το swoosh αποδίδεται με έναν κάπως ανεστραμμένο τρόπο, με τα μαύρα και μπλε τμήματα να είναι σαν να έχουν πάρει τα μεν τη θέση των δε για να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο που, εν προκειμένω, μας θυμίζει κάπως τα σκούρα μπλε νερά των λιμανιών. 

Διάβασε Επίσης: Pantone SkinTone Validated: Η νέα χρωματική παλέτα για την ανθρώπινη επιδερμίδα 

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει και σε άλλους συνδυασμούς, με πινελιές από λευκό, κίτρινο και ροζ χρώμα. Στο Air Jordan 3 λατρέψαμε την υφή της μουσελίνας και το κόκκινο του καρδιναλίου που συνδυάζονται με ένα print που θυμίζει το δέρμα των ελεφάντων. 

Το Air Jordan 4 που θαυμάσαμε, πάλι, θυμίζει στα χρώματα ένα μοντέλο που είχε προκύψει από τη συνεργασία της Nike με την Off-White, με κάποιες 'υπέρυθρες' λεπτομέρειες να το οδηγούν σε μία καινούργια κατεύθυνση, διαφορετική απ' όσες είχε πάρει μέχρι τώρα. 

Οι φανατικοί των Air Jordan 6, πάντως, για τα οποία δεν σας έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα, σίγουρα θα χαρούν στο άκουσμα της είδησης ότι και αυτά θα επανακυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2022, σε έναν χρωματισμό που θα παραπέμπει στον αφρό της μέντας. Περιμένουμε με ανυπομονησία την άνοιξη του 2022, λοιπόν. 

Πηγή

Loader