Τα εντυπωσιακά Smartphones που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους φέτος

Τα εντυπωσιακά Smartphones που αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους φέτος

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία

Tα κινητά τηλέφωνα στις μέρες μας είναι απαραίτητα, κυρίως όταν πολλές φορές σε βοηθάνε και στη δουλειά σου.

Γνωστές και αγαπημένες εταιρείες με κινητά τηλέφωνα αυξημένης τεχνολογίας είναι έτοιμα να βγάλουν στην αγορά πιο εξελιγμένα προϊόντα που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν. Μέσα σε αυτές είναι και η Google που φέτος θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο που μοιάζει αρκετά με αυτά που έχει η Samsung.

Με περισσότερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και την πιθανή άφιξη του iPhone 14 χωρίς εγκοπή, το 2022 αναμένεται να είναι μία συναρπαστική χρονιά για τους fans των smartphones. Υπάρχουν πολλά για να περιμένουμε με ανυπομονησία, και αν σκεφτόσουν επιτέλους να αλλάξεις συσκευή, οι επιλογές είναι τόσες και εξαιρετικά δελεαστικές επίσης, που δύσκολα θα αντισταθείς. Από το iPhone 14 έως το Google Pixel Fold, ακολουθούν 6 συναρπαστικά smartphones που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022.

Xiaomi 11i Hypercharge

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

 

Ένα από τα πρώτα μεγάλα λανσαρίσματα του 2022 είναι το Xiaomi 11i Hypercharge. Αναμένεται να καταφθάσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, δεδομένου του ότι στα ατού του συγκαταλέγεται η γρήγορη φόρτιση 120W. Με αυτόν τον ρυθμό, η μπαταρία του μπορεί να εκτοξευθεί από το 0 στο 100% σε μόλις 15 λεπτά.

>Διάβασε ακόμη: Το πρόβλημα με τη φόρτιση του κινητού το βράδυ

Honor Magic V

honor-magic-v

Δεν είναι μόνο το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Honor , αλλά το Magic V θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο που θα τροφοδοτείται από το πιο πρόσφατο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Η εταιρεία διαφημίζει ήδη επίσης έναν αναδιπλούμενο σχεδιασμό χωρίς κενά, ο οποίος ακούγεται κάτι παραπάνω από συναρπαστικός.

Samsung's triple folding phone

samsung-tri-fold-smartphone

 

Η Samsung έχει ήδη αποδείξει ότι κυριαρχεί στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα με τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3. Στην προκειμένη περίπτωση, πρωτοπορεί και πάλι, παρουσιάζοντας μία νέα πατέντα που διπλώνει στα τρία. Χωρίς αμφιβολία, τα πτυσσόμενα είναι εδώ για να μείνουν.

Διάβασε Επίσης: Fair Isle sweater: Η ιστορία του πιο εικονικού ανδρικού ρούχου 

Apple iPhone 14

iPhone-14-

Κανένας κατάλογος έξυπνων τηλεφώνων δεν είναι πλήρης χωρίς ένα iPhone, και η επόμενη γενιά iPhone της Apple ενδέχεται να είναι η πιο απίθανη στην πρόσφατη ιστορία.

Ο τελευταίος μεγάλος αναπροσδιορισμός του σχεδιασμού έγινε με το iPhone X, κατά τον οποίο η Apple παρουσίασε στον κόσμο την περίφημη εγκοπή (notch). Τώρα από ό,τι φαίνεται είναι διατεθειμένη να την εγκαταλείψει και να προχωρήσει σε έναν σχεδιασμό που θυμίζει περισσότερο τρύπα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι ετοιμάζεται να λανσάρει τις eSIM. Περιμένουμε με αγωνία.

Google Pixel Fold

smartphones

 

Μέχρι πρότινος υπήρχε έντονη φήμη ότι η Google θα κυκλοφορούσε εντός του 2021 το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Εν τέλει, μάλλον θα το κάνει το 2022 με το Google Pixel Fold που σε μεγάλο βαθμό θυμίζει Samsung Fold και διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας πάνελ LTPO 120Hz από τη Samsung Display.

Nokia X50

nokia_x50

 

H Nokia εκτός από την προσιτή της πλευρά, καιρό τώρα θέλει να μας επανασυστηθεί με μία συσκευή για την οποία ακούμε διάφορα εντυπωσιακά πράγματα εδώ και καιρό. Ο λόγος για το πολυδιαφημισμένο Nokia X50 που θα φέρει μία "penta-camera", 108 MP η οποία θα συνοδεύεται από μια υπερ-ευρυγώνια, τηλεφωτογραφική, μακροσκοπική κάμερα βάθους.

Πηγή

Loader