Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για binge watch

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για binge watch

Και το Netflix είναι το βασίλειο του true crime (μέρος δεύτερο)

Έχει περάσει καιρός από το Making a Murderer, το συνταρακτικό εκείνο crime docuseries που στοίχειωσε κάτι περασμένες παραμονές Χριστουγέννων μας. Ακολούθησαν άπειρα true crime ντοκιμαντερ στο ίδιο ύφος  - από το Keepers μέχρι το Staircase,  με κάποια από αυτά να είχαν παρόμοια επιτυχία και να ήταν το  ίδιο καλοφτιαγμένα, και άλλα όχι και τόσο. Καιρό είχε ωστόσο να σκάσει μύτη κάτι που να μας κάνει να θέλουμε να το συζητάμε για μέρες.  Σε πρόσφατο κείμενο είχαμε προτείνει το Tell me Who I am και το Who Killed Little Gregory. Ιδού και η συνέχεια Δεκεμβρίου. 

Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer

Μόλις έσκασε μύτη στο Netflix και τα 3 επεισόδια του είναι ότι πιο disturbing  έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Μην το κάνεις google, απλά εμπιστεύσου μας και δες το. 

The Confession Killer 

Ένας serial killer που έχει σκοτώσει πάνω από 100 φορές, ένας ψυχοπαθής που όμοιος του δεν έχει υπάρξει. Μέσα στα 5 καθηλωτικά επεισόδια για τον Henre Lee Lucas, η σειρά επικεντρώνεται στις ανακρίσεις, τις σχέσεις του με τους αστυνομικούς και τις ομολογίες του Lucas για τους φόνους που διέπραξε θέτοντας ένας καίριο ερώτημα: λέει την αλήθεια; 

The Devil Next Door

Mπορεί ένας Ουκρανός εγκληματίας πολέμου να ζει σαν κανονικός άνθρωπος κάπου στο Cleveland χωρίς κανένας να ξέρει το παρελθόν του; H ιστορία του John Demjanjuk - ενός φιλήσυχου συνταξιούχου που κατηγορείται ότι στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο έμεινε γνωστός ως ο Ιβάν ο Τρομερός (και υπεύθυνος για τους θανάτους χιλιάδων Εβραίων στο Ολοκαύτωμα) είναι τόσο συνταρακτική που μοιάζει σαν ψέμα παρόλο που δεν είναι.  

The Alcasser Murders

Η εξαφάνιση και ο θάνατος τριών κοριτσιών το 1992 συγκλόνισαν την Ισπανία. Σ’αυτό το πολύ καλοφτιαγμένο ντοκιμαντερ για τους φόνους που βλέπεται χωρίς pause ανάμεσα στα επεισόδια, οι δημιουργοί συνθέτουν το puzzle των όσων συνέβησαν. 

Loader