Τεράστιες ουρές έξω από βιβλιοπωλεία στο Λονδίνο για το βιβλίο του Χάρι - Η πρώτη γυναίκα που το αγόρασε

Τεράστιες ουρές έξω από βιβλιοπωλεία στο Λονδίνο για το βιβλίο του Χάρι - Η πρώτη γυναίκα που το αγόρασε

Οι μαρτυρίες του πρίγκιπα σε ένα βιβλίο 410 σελίδων

Κυκλοφόρησε σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, το πολουαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο "Ρεζέρβα" (Spare), το οποίο σημειώνει ρεκόρ πωλησεων και ήδη έχει προκαλέσει πανικό με τις αποκαλύψεις που περιέχει.

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα έξω από τα βιβλιοπωλεία σε όλο το Λονδίνο που άνοιξαν τα μεσάνυχτα για να καλύψουν τη ζήτηση για το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι.

Ο τίτλος "Spare" παραπέμπει στον αδελφό του Ουίλιαμ, που μεταξύ σοβαρού και αστείου αποκάλεσε τον μικρό του αδερφό εφεδρικό ως διάδοχο του θρόνου. Οι θαυμαστές που έκαναν ουρά για να αγοράσουν το βιβλίο τόνισαν ότι ήθελαν να μάθουν την ιστορία "από το στόμα του”.

"Ρεζέρβα": Πανζουρλισμός στη Βρετανία για το βιβλίο του Χάρι - Η πρώτη γυναίκα που το αγόρασε [εικόνες]

spare

Καρολάιν Λένον, ήταν η πρώτη που πήρε το βιβλίο και φυσικά έγινε πόλος έλξης για τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. 

spare

Οι μαρτυρίες του Χάρη σε ένα βιβλίο 410 σελίδων, που αποκαλύπτουν τη σύγκρουση και τις προσωπικές εντάσεις μέσα στα βασιλικά ανάκτορα, δείχνουν την εκδοχή του πρίγκιπα να μεγαλώνει και στη συνέχεια να συγκρούεται με τη βασιλική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν έχουν σχολιάσει.

spare

Μεγάλη έκταση στο βιβλίο καταλαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τις εντάσεις και τις διαμάχες με τη βασιλική οικογένεια,συμπεριλαμβανομένης της Καμίλα.

Ωστοσο, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι το χάσμα μεταξύ του ίδιου και της οικογένειάς του "δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο πριν από αυτό το βιβλίο" όταν ρωτήθηκε αν η δημοσίευσή του θα βοηθούσε ή θα εμπόδιζε την πιθανότητα συμφιλίωσης.

spare

Το βιβλιοπωλείο Waterstones ανέφερε ότι το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι ήταν ένας από τους "μεγαλύτερους τίτλους προ παραγγελίας εδώ και μια δεκαετία" και έχει εκδοθεί σε όλο τον κόσμο σε 16 γλώσσες.

 

Πηγή

Loader