Θα ήθελες να ζήσεις μία πολύ τρομακτική εμπειρία;

Θα ήθελες να ζήσεις μία πολύ τρομακτική εμπειρία;

Κάντε την πρώτη σας σεάνς σε αυτό το στοιχειωμένο σπίτι

Οι λάτρεις των μεταφυσικών ιστοριών αποκλείεται να μην γνωρίζουν «Το κάλεσμα», από τις πιο δημοφιλείς ταινίες τρόμου σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γουάν με πρωταγωνιστές τους Πάτρικ Ουίλσον και Βέρα Φερμίγκα, που κυκλοφόρησε το 2013 και έγινε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών, αφού οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 318 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο προϋπολογισμός της ήταν μόλις 20 εκατομμύρια.

Η υπόθεση αφορά σε δύο ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων, τον Εντ και τη Λορέιν Ουόρεν, που πήγαν να βοηθήσουν την οικογένεια Περόν, όταν ανέφερε πως περίεργα συμβάντα λάμβαναν χώρα στο σπίτι τους, στο Ρόουντ Άιλαντ, το 1971. Οι ερευνητές κατέγραψαν μια σειρά από παραφυσικά φαινόμενα, όπως ότι κατά της διάρκεια μιας σεάνς ένας από τους ενοίκους του σπιτιού άρχισε να μιλάει σε μια ακατανόητη γλώσσα.

Η φάρμα αυτή πλέον ανήκει σε ένα ζευγάρι τους Χέινζεν, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν στους φαν της ταινίας μια livestream περιήγηση στους χώρους της οικίας τους μέσω του «The Dark Zone».

 Έτσι για μια εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περιπλανηθούν στο στοιχειωμένο σπίτι και ταυτόχρονα να πάρουν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες, όπως σεάνς, αλλά και ομιλίες γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο της μεταφυσικής. 

Άλλωστε οι σημερινοί ιδιοκτήτες επιμένουν ότι εξακολουθούν να συμβαίνουν διάφορα παράξενα, που είχαμε δει και στην ταινία. Μάλιστα μια από τους καλεσμένους του ζευγαριού θα είναι η Άντρια Περόν, που ήταν παιδί όταν οι Ουόρεν επισκέφτηκαν το σπίτι της.

Η συγκεκριμένη δράση έχει εισιτήριο, που κοστίζει 15 δολάρια, όμως τα έσοδα θα δοθούν σε τρεις οργανώσεις που προσφέρουν βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό: τα World Cental Kitchen, το Gary Sinise Foundation, και GlobalGiving.

Έτσι όλοι κι εσείς έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια τρομακτική εμπειρία αλλά με την ασφάλεια της απόστασης και ταυτόχρονα να συνεισφέρετε στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Πηγή

Loader