Θετική στον Covid ιερόδουλη σε ελληνικό νησί

Θετική στον Covid ιερόδουλη σε ελληνικό νησί

Έντονη ανησυχία επικρατεί σε ένα ελληνικό νησί, καθώς ιερόδουλη που εργαζόταν σε οίκο ανοχής της περιοχής, βρέθηκε θετική στον Covid-19.

ΕΛΛΑΔΑ: Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, συναγερμός σήμανε σε ελληνικό νησί όταν έγινε γνωστό ότι μία ιερόδουλη της περιοχής, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ο ΕΟΔΥ προσπαθεί να κάνει ιχνηλάτηση επαφών, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να δώσει ακριβή στοιχεία για τ’ άτομα με τα οποία έχουν συνευρεθεί μαζί της.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Λεμεσός: Χίλια με χίλια πεντακόσια ενδέχεται να είναι τα κρούσματα


Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ένας συγγενής της ιερόδουλης εργάζεται σε δημόσια υπηρέσια του νησιού και έχει έρθει σ’ επαφή με πολύ κόσμο, γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο ανησυχητικά.

Ο δήμαρχος του νησιού φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τα κλειστά στόματα, ενώ είναι σε συνεχή με όλους τους αρμόδιους φορείς.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάσκα: Ο φερετζές του ιού


Οι οίκοι ανοχής είχαν επαναλειτουργήσει στις 15 Ιουνίου με αυστηρά μέτρα, ενώ είχε ζητηθεί και η τήρηση πελατολογίου, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη.

Πηγή 

Loader