Τι δήλωσε παραγωγός για την Ellen DeGeneres

Τι δήλωσε παραγωγός για την Ellen DeGeneres

Το σόου της Ελεν Ντε Τζένερις, «The Ellen DeGeneres Show», βρίσκεται αυτό το διάστημα υπό εσωτερική έρευνα, μετά από ισχυρισμούς εργαζομένων περί ρατσιστικών σχολίων, μπούλινγκ και γενικότερα τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Πέρα όμως από αυτές τις μαρτυρίες, ο πρώην Αυστραλός τηλεοπτικός παραγωγός Νιλ Μπριν ο οποίος εργαζόταν για κάποιο χρονικό διάστημα στην εκπομπή της Ελεν, ισχυρίζεται ότι του είπαν να μην την κοιτάει. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νιλ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 4BC για την εμπειρία του με τους παραγωγούς της εκπομπής της Ελεν, το 2013, λέγοντας ότι το προσωπικό ήταν υπερβολικά προσεκτικό ως προς την συμπεριφορά του όταν εκείνη βρισκόταν μπροστά τους.


Ellen: Ερευνώνται οι συνθήκες εργασίας της εκπομπής της


«Ο παραγωγός μας πήρε στην άκρη και είπε: Νιλ, κανένας δεν μιλάει στην Ελεν. Δεν της μιλάς, δεν την πλησιάζεις, δεν την κοιτάζεις στα μάτια. Ερχόταν, καθόταν, μιλούσε στον Ρίτσαρντ και μετά έφευγε», είπε ο Μπριν. Και συμπλήρωσε ότι δεν γνώριζε αν αυτοί οι κανόνες προέρχονταν από την ίδια την Ελεν, επειδή ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να της μιλήσει. «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν είναι καλός άνθρωπος ή όχι. Αλλά μπορώ να σας πω ότι οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί της, ήταν φοβερά προσεκτικοί. Βρισκόμαστε εδώ να κάνουμε μια συνέντευξη για να προωθήσουμε αυτό που κάνει, αλλά δεν μπορούμε να την κοιτάμε; Ας σοβαρευτούμε». 

Οι διευθυντές παραγωγής Εντ Γκλάβιν, Μέρι Κόνελι και Αντι Λάσνερ προσπάθησαν να απομακρύνουν την Ελεν από προηγούμενες κατηγορίες σχετικά με το «τοξικό εργασιακό περιβάλλον», λέγοντας εν μέρει στο E!News: «Για την ιστορία, η καθημερινή ευθύνη της εκπομπής της Ελεν είναι δική μας. Αντιμετωπίζουμε όλο αυτό που έχει συμβεί πολύ σοβαρά και συνειδητοποιούμε, όπως μαθαίνουν πολλοί στον κόσμο, ότι χρειάζεται να κάνουμε το καλύτερο, δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο και θα το κάνουμε».

Πηγή 

Loader