Τι ισχύει με τα γυμναστήρια στην Κύπρο

Τι ισχύει με τα γυμναστήρια στην Κύπρο

Ανοικτά μέχρι νεωτέρας τα γυμναστήρια τηρώντας αυστηρά το Διάταγμα

Ανοικτά μπορούν να παραμένουν τα γυμναστήρια στην Κύπρο μέχρι νεωτέρας, τηρώντας ωστόσο αυστηρά το διάταγμα της Κυβέρνησης για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο κλειστό χώρο καθώς και για τις συνθήκες υγιεινής.  

Αυτό αποφασίστηκε χθες σε σύσκεψη στον ΚΟΑ, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στη σύσκεψη, ο κ. Μιχαηλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και διαβούλευση με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Μιχάλη Σιέκερη.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης, η απόφαση του ΚΟΑ ήταν να εκδώσουν νέα ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή όλων, μεταξύ των οποίων και των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, για πιστή εφαρμογή του Νόμου και του διατάγματος, προσθέτοντας πως ο Οργανισμός παρακολουθεί στενά το θέμα μέσω και των λειτουργών του.

Καταλήγοντας, σημείωσε πως δεν είναι μόνο για τα γυμναστήρια το θέμα που προκύπτει αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του ΚΟΑ, τονίζοντας πως ο ΚΟΑ παρακολουθεί το θέμα, προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσει τις οποιεσδήποτε νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.

Πηγή  

Loader