TikToker έγινε viral όταν δημοσίευσε 13 αυστηρούς κανόνες για τον μελλοντικό της γάμο

TikToker έγινε viral όταν δημοσίευσε 13 αυστηρούς κανόνες για τον μελλοντικό της γάμο

Σχεδιάζει τον γάμο της από τα 8 της χρόνια

13 αυστηρούς κανόνες, που την έκαναν viral, ανάρτησε η 22χρονη TikToker, Kennedy Marks, για τους καλεσμένους στον γάμο της.

Παρόλο, που η 22χρονη δεν έχει αρραβωνιαστεί ακόμα, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει τη μεγάλη μέρα από όταν ήταν 8 χρονών και όπως φαίνεται είναι κάτι παραπάνω από σημαντική γι' αυτήν.

Στους 13 κανόνες της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ότι: κανένας εκτός από αυτή δε θα φορά λευκό, δεν επιτρέπονται τα παιδιά, εκτός και αν το εγκρίνει, απαγορεύονται οι βαρετοί άνθρωποι, απαγορεύεται να την στρεσάρουν, αν ο καλεσμένος είναι αγενής στο προσωπικό θα αποχωρεί, απαγορεύονται τα τηλέφωνα, όποιος πατήσει το πόδι του στην πίστα κατά τον γαμήλιο χορό φυσικά είναι εκτός κ.λπ.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Barrique Wine & Deli παρέα με τον Μιχάλη Χριστοδούλου (Βίντεο)

Μετά τη δημοσίευση του σχετικού βίντεο στο TikTok, γρήγορα τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της μετατράπηκαν σε διαδικτυακό debate γύρω από τις απαιτήσεις που μπορούν να θέτουν τα ζευγάρια στους καλεσμένους του γάμου τους.

Διάβασε Επίσης: Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix αυτόν το μήνα

 

@kennedymarks

Some people asked for the list 🤍 ♬ Golden - Harry Styles

 

@kennedymarks #duet with @imlostplsfindme ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader