Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix αυτόν το μήνα

Τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix αυτόν το μήνα

Ανάμεσα τους και το Meltdown: Three Mile Island 

Νέες κυκλοφορίες και περιεχόμενο φέρνει ο Μάιος για το Netflix.

Πέραν από τις σειρές και τις ταινίες, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως το ενδιαφέρον του κοινού έχει στραφεί και στα ντοκιμαντέρ. Γι’αυτό, στο Netflix πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα προσεχώς 5 νέα ντοκιμαντέρ

Hold Your Breath: The Ice Dive (03/05)

Ακολουθήστε τη Johanna Nordbland σ' αυτό το ντοκιμαντέρ, στην προσπάθεια της να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης κολύμβησης κάτω από τον πάγο με μια ανάσα.

Διάβασε Επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ διαφωνεί με το “The Crown” και κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει τα γυρίσματα

 Meltdown: Three Mile Island (04/05)

Άνθρωποι εκ των έσω θυμούνται τα γεγονότα, τα επίμαχα ερωτήματα και τις μακροχρόνιες συνέπειες του ατυχήματος στον πυρηνικό σταθμό Θρι Μάιλ Άιλαντ της Πενσιλβάνια.

Wild Babies (05/05)

Ακολουθήστε τις περιπέτειες μωρών λιονταριών, ελεφάντων, πιγκουίνων, παγκολίνων και άλλων, καθώς μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα σκαμπανεβάσματα της ζωής στην άγρια φύση.

Our Father (11/05)

Όταν το τεστ DNA μιας γυναίκας αποκαλύπτει ότι έχει πολλά ετεροθαλή αδέλφια, ανακαλύπτει μια συνταρακτική πλεκτάνη με δωρητές σπέρματος κι έναν γνωστό γιατρό γονιμότητας.

Διάβασε Επίσης: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι η Γαλλίδα καλόγρια André

The G Word with Adam Conover (19/05)

Είτε την αγαπάτε είτε όχι, η κυβέρνηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας. Ο Adam Conover εξερευνά τους θριάμβους, τις αποτυχίες της και πώς μπορούμε να την αλλάξουμε.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader