Τόσες ώρες της ημέρας "αφιερώνεις' στο κινητό σου

Τόσες ώρες της ημέρας "αφιερώνεις' στο κινητό σου

Αλήθεια, τις μέτρησες ποτέ;

Χωρίς υπερβολή, έχει καταντήσει η προέκταση του χεριού μας. Μερικές φορές μάς πιάνει πανικός και μόνο στην ιδέα ότι θα μείνουμε κάπου έξω από μπαταρία και το κινητό μας θα κλείσει. Αναλογίστηκες λοιπόν πόσες ώρες της ημέρας περνάς κολλημένος στην οθόνη του τηλεφώνου σου;

Αφιερώνουμε κατά μέσο 4,8 ώρες την ημέρα στα κινητά μας τηλέφωνα, όπως προκύπτει από έκθεση της εταιρείας App Annie. Το 2021, εφαρμογές έγιναν download 230 δισεκατομμύρια φορές και ξοδεύτηκαν 170 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν το TikTok, με τους χρήστες να περνούν 90% περισσότερο χρόνο σε αυτήν, σε σχέση με το 2020.

Ο μέσος χρόνος που δαπανήθηκε στις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, ήταν τέσσερις ώρες και 48 λεπτά, σημειώνοντας 30% αύξηση σε σχέση με το 2019. Αυτό υπολογίστηκε σε δέκα αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, της Τουρκίας, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, του Μεξικού, της Σιγκαπούρης και του Καναδά.

1

Οι χρήστες στη Βραζιλία, την Ινδονησία και τη Νότια Κορέα πέρασαν πάνω από πέντε ώρες την ημέρα στα κινητά τους τηλέφωνα. Από αυτόν τον χρόνο, επτά στα 10 λεπτά τα πέρασαν σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίας και βίντεο, με το TikTok να βρίσκεται την πρώτη θέση.

Το YouTube ήταν η πιο δημοφιλής εφαρμογή βίντεο παγκοσμίως, σημειώνοντας περισσότερες από ένα εκατομμύριο λήψεις σε 60 διαφορετικές χώρες. Το Netflix ήρθε δεύτερο σε πολλές περιοχές.

Διάβασε ακόμη: Η ζωή της Madonna γίνεται ταινία και τα γυρίσματα αρχίζουν 

Πηγή: newsbeast.gr 

Kεντρική Φωτό: https://unsplash.com/@robin_rednine 

Loader