Τύπισσα πήγε σε 16 ραντεβού στη σειρά μόνο για το φαγητό (Βίντεο)

Τύπισσα πήγε σε 16 ραντεβού στη σειρά μόνο για το φαγητό (Βίντεο)

Όταν της τελείωσαν τα χρήματα για φαγητό, μπήκε σε ένα app γνωριμιών

Χαμό προκάλεσε η δήλωση μιας γυναίκας, που αποκάλυψε μέσω του TikTok, ότι κάποτε πήγε σε 16 ραντεβού στη σειρά, μόνο και μόνο για το φαγητό.

Η McCall Brock, κατέφυγε στη μέθοδο αυτή για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που είχε όταν ήταν φοιτήτρια και ενώ από πολλούς χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυής», από άλλους όμως κατακρίθηκε.

Διάβασε Επίσης: Ένα Lunch Break δεν είναι αρκετό για τον χειμαρρώδη ακαδημαϊκό Κώστα Γουλιάμο

Όπως αποκάλυψε η McCall Brock με ένα σύντομο βίντεο στο TikTok: «Στο κολέγιο, όταν τελείωσαν τα χρήματα για φαγητό, μπήκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών και για 16 ημέρες είχα 16 ραντεβού για δείπνο στη σειρά. Το κορίτσι έπρεπε να φάει».

Η κοπέλα κατέφυγε στη μέθοδο αυτή, αφού συνήθως οι άντρες πληρώνουν το φαγητό στα ραντεβού, ενώ όπως διευκρίνισε: «Όλοι αυτοί οι άντρες μου ζήτησαν να βγούμε ραντεβού» δείχνοντας έτσι ότι η πρόταση να βγουν ήταν δική τους και δεν ήρθε από την πλευρά της.

Διάβασε Επίσης: Έρευνα: Ποιο είναι το μέλλον των εργασιακών σχέσεων 

Ωστόσο, τα σχόλια για την περίπτωση της ήταν πολλά και ποικίλα.  Κάποιος έγραψε «απλώς είσαι ιδιοφυΐα», ενώ άλλος σχολίασε ότι συνηθίζουν να το κάνουν αυτό πολλοί άνθρωποι, ακόμα και όταν έχουν λεφτά, οπότε «δεν έκανες και κάτι τρελό».

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy - Patsy Cline

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader