Viral ο άντρας που μεταμφιέζεται σε δεινόσαυρο και προσπαθεί να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά της Ουκρανίας (Φώτο)

Viral ο άντρας που μεταμφιέζεται σε δεινόσαυρο και προσπαθεί να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά της Ουκρανίας (Φώτο)

«Τα παιδιά χρειάζονται χαμόγελα», δηλώνει ο ίδιος

Ένας άντρας από την Πολωνία, βλέποντας την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και τα παιδιά πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα του, αποφάσισε να τους υποδεχθεί με ένα ομολογουμένως συγκινητικό τρόπο.

Ο 41χρονος Tomasz Grzywiński, υποδέχεται τα παιδιά ντυμένος δεινόσαυρος και τους δίνει γλειφιτζούρια και σοκολάτες για να τα κάνει να νιώσουν όμορφα.

Ο άντρας έγινε viral και όταν έμαθε πως η πρωτοβουλία του κάνει το γύρο του διαδικτύου, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα για δωρεές χρημάτων, παιχνιδιών και γλυκών για τα παιδιά. Ο ίδιος καθημερινά μεταμφιέζεται σε διαφορετικό καρτούν, έτσι ώστε να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά.

' '

Διάβασε Επίσης: «Μουσείο για το αιδοίο»: Η ιδρύτρια εξηγεί γιατί το μουσείο είναι ιδανικό για γονείς και παιδιά

Ο Grzywiński έχει δηλώσει: «Τα παιδιά χρειάζονται χαμόγελα. Μένουν στο σιδηροδρομικό σταθμό περίπου δύο μέρες και κοιμούνται στο πάτωμα. Είναι τρομερό».

Ο νεαρός άντρας έχει τρία παιδιά και δήλωσε πως βοήθησε επίσης την οικογένεια ενός φίλου του που έψαχνε ένα μέρος για να μείνει.

Διάβασε Επίσης: Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους πιστεύει ότι φάνηκε τυχερή γιατί πρώτα απ' όλα την αγάπησε ο κόσμος 

«Τα σάντουιτς είναι μια καλή ιδέα οπότε μαζί με τον 7χρονο γιο μου, έναν φίλο μας, τη σύντροφό μου, αρχίσαμε να φτιάχνουμε 100 σάντουιτς, πηγαίνοντάς τα στον σταθμό του τρένου». Πολλά από τα παιδιά ήταν φοβισμένα όπως περιγράφει, ενώ πολλές φορές ο ίδιος ξεσπούσε σε κλάματα αλλά ευτυχώς φορούσε τη στολή του κι έτσι κανείς δε μπορούσε να τον δει.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Πηγή κεντρικής φώτο

Loader