Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους πιστεύει ότι φάνηκε τυχερή γιατί πρώτα απ' όλα την αγάπησε ο κόσμος

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους πιστεύει ότι φάνηκε τυχερή γιατί πρώτα απ' όλα την αγάπησε ο κόσμος

Με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί , "Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος"

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους είναι η ηθοποιός που κάθε ρόλος που θα της ζητηθεί να υποδυθεί, τον υπηρετεί με την ίδια αγάπη και ενέργεια. Αυτές τις μέρες την απολαμβάνουμε στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας σε μία συγκλονιστική ερμηνεία.

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μαρία Πρατσή και το MyLife. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, "Μαρία Κάλλας - Πριν το τέλος", αποκαλύπτοντας τι κοινά στοιχεία βρίσκει με αυτή την πληθωρική προσωπικότητα, ενώ αποκάλυψε αν έχει ρόλους "απωθημένα".

Διάβασε Επίσης: Μαριάννα Γαλίδη πού είναι ο Βάγκνερ πού είναι ο Πουτσίνι; 

Μαρία Κάλλας, μια εμβληματική φιγούρα. Εντόπισες να έχεις ομοιότητες μαζί της;

Ο δυναμισμός της, οι ευαισθησίες της, η αγάπη της για την τέχνη που υπηρετούσε. Αυτά τα στοιχία, τα έχω και εγώ. Σε πολλούς τόνους (γέλια)

Έχεις πει πως ο κόσμος σε "ανάγκασε" να κανείς αυτό το ρόλο. Πώς ακριβώς σε "ανάγκασε" δηλαδή;

Κάθε φορά που έκανα μια παράσταση, στο φινάλε με τα συγχαρητήρια, ερχόταν το σχόλιο: «Βαλεντίνα, κοίταξε να κάνεις τη Μαρία Κάλλας, θα σου ταιριάζει γάντι». Όποτε την έκανα.

Εσύ έχεις ρόλους, "απωθημένα";

Δεν έχω κανένα απωθημένο. Στην τηλεόραση είχα την τύχη να παίξω σε πάρα πολύ δυνατές σειρές. Θεωρώ τον εαυτό μου από τους «τυχερούς» της δουλειάς. Παρ ‘ όλες τις δυσκολίες και ότι ζούμε στην Κύπρο, που είναι μια πάρα πολύ μικρή πατρίδα. Πιστεύω ότι φάνηκα τυχερή γιατί πρώτα απ' όλα με αγάπησε ο κόσμος.

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Η Χριστιάνα Αρτεμίου μάς μιλά για τη νέα παράσταση που έχει γράψει και πρωταγωνιστεί 

Loader