Viral ο ξεκαρδιστικός μπαμπάς που χορεύει ενώ η κόρη του κάνει τηλεμάθημα

Ενας πατέρας δεν αντιστάθηκε στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού και άρχισε να χορεύει στην κουζίνα, όσο η μικρή του κόρη έκανε τηλεμάθημα. Ο Isaac Jones νόμιζε ότι η κόρη του, Delaney, απλώς έκανε ένα βίντεο με τις χειροτεχνίες της, όπως συνηθίζει κάθε φορά. Η μικρή όμως έκανε ένα βίντεο για να το στείλει στη δασκάλα της και σε όλη της την τάξη.

Η σύζυγος του Isaac Jones, Jennifer, δημοσίευσε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο πρόσφερε άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους και απέσπασε χιλιάδες views, κοινοποιήσεις και σχόλια.

Ο χορός του πατέρα έγινε viral και το βίντεο του Isaac να χορεύει ξέφρενα στην κουζίνα, ενώ η κόρη του κάνει τηλεμάθημα κάνει το γύρο του διαδικτύου. «Τι πάει λάθος με την οικογένειά μου; Προσπαθώ να κάνω τις χειροτεχνίες μου» σημείωσε η μικρή όσο ο πατέρας της και τα δύο της αδέλφια χόρευαν στην κουζίνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δασκάλα της μικρής Delaney θα γέλασε πολύ και οι συμμαθητές της θα έχουν να το συζητάνε για πολύ καιρό.

Πηγή