WonderMind: Πλατφόρμα ψυχικής υγείας από την Selena Gomez

WonderMind: Πλατφόρμα ψυχικής υγείας από την Selena Gomez

Όλες οι λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί

Η κυκλοφορία της αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2022.

Η 29χρονη pop star έχει μιλήσει κατά καιρούς για τα ψυχικά προβλήματα και τις κρίσεις πανικού που υπέστη στο παρελθόν, ενώ έχει αποκαλύψει πως διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή. Πλέον είναι καλά και είναι έτοιμη να βοηθήσει και άλλους ανθρώπου που υποφέρουν μέσα από το Wondermind, μια εταιρεία ψυχικής υγείας που θα διευθύνει με τη μαμά της και θα με το περιεχόμενο να έχει να κάνει με συνεντεύξεις, podcast και συζητήσεις με ειδικούς.

Η Selena Gomez μετατρέπει τα χρόνια της υπεράσπισης της ψυχικής υγείας της σε κάτι πιο ανθεκτικό. Η σταρ ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Wondermind, μιας εταιρείας ψυχικής υγείας που θα διευθύνει με τη μαμά της, Mandy Teefey, και την επιχειρηματία των Μέσων ενημέρωσης Daniella Pierson, η οποία ίδρυσε στο παρελθόν το The Newsette. 

Το Wondermind περιεγράφηκε σε ένα Δελτίο Τύπου ως μια πλατφόρμα που «αποστιγματίζει και εκδημοκρατίζει την ψυχική υγεία» και η Teefey δήλωσε: «Ελπίζουμε να είμαστε το one stop shop για όλη την ψυχική βοήθεια και συνομιλία που χρειάζεται κάποιος». 

Ο ιστότοπος θα λειτουργεί ως ο κύριος κόμβος με καθημερινό περιεχόμενο, συνεντεύξεις με ειδικούς και άλλα εργαλεία και πόρους. Θα υπάρχει, επίσης, ένα εβδομαδιαίο podcast με διάφορους καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτών και διασημοτήτων που είναι γνωστοί για την υπεράσπιση της ψυχικής τους υγείας. 

Διάβασε Επίσης: Ουδέτερες ως προς το φύλο θα είναι πλέον οι κατηγορίες στα Brit Awards 

«Θα μιλήσουμε με εξέχοντες ψυχιάτρους και θεραπευτές που χρεώνουν χίλια δολάρια την ώρα και θα μοιραστούμε τους πόρους τους. Θα πάρουμε επίσης συνεντεύξεις από διασημότητες και θα τους κάνουμε ερωτήσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν», είπε η Pierson σε μια συνέντευξη στο Entrepreneur. «Θέλουμε να είμαστε εκείνο το μέρος όπου οι άνθρωποι νιώθουν άνετα να μιλάνε για τα πράγματα κάτω από την κουκούλα». 

Ο τελικός στόχος είναι να επεκταθεί το Wondermind σε μια εταιρεία παραγωγής που κυκλοφορεί επίσης βιβλία, περιοδικά ασκήσεων και περιεχόμενο ροής. Οι ιδρυτές του έχουν εμπειρία σε αυτή την ιδιότητα, καθώς ο Teefey ήταν εκτελεστικός παραγωγός στο 13 Reasons Why μαζί με την Gomez. «Κάτι που πάντα προσπαθούσα να κάνω στην καριέρα μου είναι να βεβαιωθώ ότι δανείζω τη φωνή μου σε μέρη όπου έχει σημασία», δήλωσε η Selena Gomez στο Entrepreneur. «Και πρέπει να δώσω τα εύσημα στη μαμά μου γιατί μου έμαθε τα πάντα». 

Η πλατφόρμα είναι προσωπική και για τους τρεις ιδρυτές: Η Pierson έχει διάγνωση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής. Η Teefey είναι ανοιχτή σχετικά με την εμπειρία της με το άγχος και τη ΔΕΠ-Υ, ενώ η Selena Gomez έχει μιλήσει δημόσια για την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης. Σε μια συνέντευξη με τη Miley Cyrus πέρυσι, η Gomez μοιράστηκε επίσης την πρόσφατη διάγνωση της διπολικής διαταραχής. «Κάθε άτομο έχει το δικό του ταξίδι ψυχικής υγείας», δήλωσε η Gomez στο Δελτίο τύπου Wondermind. «Αν τα αγνοήσουμε, τα ωραιοποιήσουμε ή τα κρύψουμε από τον κόσμο, δεν αλλάζουν, είναι πολύ, πολύ αληθινά». 

Το Wondermind αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022. 

 

 

 

Πηγή

Loader