Yael Cohen Aris: Το μοντέλο κατέθεσε αγωγή σε εταιρεία που κατασκευάζει κούκλες του σεξ με το πρόσωπο της

Yael Cohen Aris: Το μοντέλο κατέθεσε αγωγή σε εταιρεία που κατασκευάζει κούκλες του σεξ με το πρόσωπο της

Η ίδια το έμαθε για πρώτη φορά το 2019 από θαυμαστή της

Όπως αναφέρει η ίδια, η εταιρεία χρησιμοποιεί φωτογραφίες της από τη σελίδα της στα social media για να φτιάξει τις κούκλες.

Η Irontech δήλωσε πως όποια χαρακτηριστικά θυμίζουν το μοντέλο, είναι καθαρά σύμπτωση. Η Yael Cohen Aris αυτό που ζητά από την εταιρεία, είναι να σταματήσει η παραγωγή και όχι αποζημίωση.

Το μοντέλο έμαθε για πρώτη φορά για την κούκλα το 2019, όταν ένας θαυμαστής της την ενημέρωσε για μία κούκλα που φέρει το ίδιο όνομα.

Η Aris είπε στο This Morning ότι η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει πραγματικές εικόνες της από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να προωθήσει την κούκλα χωρίς ποτέ να ζητήσουν την άδειά της.

Ο κατασκευαστής, η Irontech με έδρα την Κίνα, ωστόσο δεν έκανε «εκπτώσεις» στη χρήση χαρακτηριστικών που θυμίζουν την Aris. Η κούκλα όχι μόνο φοράει πανομοιότυπα γυαλιά με μαύρο σκελετό, αλλά φέρει ακόμη και ένα σημάδι που μοιάζει με αυτό που έχει το μοντέλο κάτω από το κάτω χείλος.

Διάβασε Επίσης: Πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά η Vogue - To εξώφυλλο μαζί με εννέα έγχρωμες γυναίκες 

Η Irontech ισχυρίστηκε ότι οι όποιες ομοιότητες μεταξύ της Aris και της κούκλας είναι απλώς «σύμπτωση». Σύμφωνα με το Futurism, το μοντέλο δεν ζητά οικονομική αποζημίωση, αλλά θέλει η εταιρεία να σταματήσει να παράγει την κούκλα και να της δώσει μια εξήγηση για το πώς έγινε αυτό εν αγνοία της.

«Είναι διπλά λάθος γιατί συνδέεται με την ταυτότητά μου. Δεν είναι απλώς μια κούκλα που μου μοιάζει ή εμπνέεται από εμένα. Ποτέ δεν έκρυψαν το γεγονός ότι δημιουργήθηκε από την εικόνα μου», είπε στην εκπομπή, όπως αναφέρουν οι Times of Israel. «Πρέπει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ταυτότητά μας», είπε,

Πηγή

Loader