Υπάρχει τρόπος να ακυρώσεις το Spotify και να πάρεις μαζί και τις λίστες σου

Υπάρχει τρόπος να ακυρώσεις το Spotify και να πάρεις μαζί και τις λίστες σου

Όλα όσα πρέπει να κάνεις

Έντονες αντιδράσεις πυροδότησε ο παρουσιαστής του podcast «The Joe Rogan Experience» με το περιεχόμενο της εκπομπής του στο Spotify για τη διάδοση ψευδών πληροφοριών για την πανδημία και τον εμβολιασμό.

Έκτοτε θρύλοι της μουσικής όπως οι Νιλ Γιανγκ και Τζόνι Μίτσελ, διασημότητες του Χόλιγουντ, γιατροί και ακαδημαϊκοί εξέφρασαν την οργή τους απέναντι στην πλατφόρμα. Ο Νιλ Γιανγκ απαίτησε να αφαιρεθεί η μουσική του από το Spotify και υπάρχει το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες. 

Αν, λοιπόν με αφορμή αυτό, ή οποιοδήποτε άλλο λόγο θελήσεις να ακυρώσεις τη συνδρομή σου από το Spotify, αλλά να μεταφέρεις και τις λίστες σου σε άλλη υπηρεσία, υπάρχει τρόπος, φτιάχνοντας μια πλήρη λίστα με κάθε τραγούδι της βιβλιοθήκης σου στο Spotify.

Διάβασε Επίσης: Βάζει κανόνες περί παραπληροφόρησης για τον κορωνοϊό το Spotify

Πώς να ακυρώσεις το Spotify

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου μέσα από τις εφαρμογές του Spotify, αλλά πρέπει να μπεις στον ιστότοπο του. Αν έχεις τον Premiun λογαριασμό, πρέπει να μεταβείς στη σελίδα του λογαριασμού σου στο Spotify, να πατήσεις Account overview και να πας προς τα κάτω. Επίλεξε Change plan, προχώρα προς τα κάτω και επίλεξε Cancel Premium και τέλος απαντάς Yes στην ερώτηση αν είσαι σίγουρος. 

Στην περίπτωση που θέλεις να καταργήσεις εντελώς τον λογαριασμό σου θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη πελατών του Spotify ή να στείλεις email χρησιμοποιώντας αυτή την αίτηση στη διεύθυνση [email protected].

Μετέφερε τη λίστα σου σε iPhone

Αν θέλεις να μεταφέρεις τη βιβλιοθήκη σου στο Apple Music πρέπει να εγκαταστήσεις το SongShift από το App Store. Το SongShift υποστηρίζει ολόκληρες μεταφορές βιβλιοθήκης και σε αφήνει να επιλέξεις πού θα μεταφέρεις απευθείας τα αρχεία. Ωστόσο, κάθε μεταφορά λίστας αναπαραγωγής περιορίζεται σε 100 τραγούδια το περισσότερο. 

Μετέφερε τη λίστα σου σε Android 

Αν είσαι χρήστης Android μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή  Soundiiz, η οποία θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις λίστες αναπαραγωγής, τη λίστα άλμπουμ, τους καλλιτέχνες και τα αγαπημένα σου κομμάτια σε άλλες πλατφόρμες streaming. Το Soundiiz υποστηρίζει περισσότερες από 40 διαφορετικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων το Deezer και Pandora. Παρόλα αυτά το δωρεάν επίπεδο είναι περιορισμένο και χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση σε Premium που στοιχίζει 4,50 δολάρια τον μήνα. 

Πηγή

Πηγή Φωτογραφίας

Loader