Ζευγάρι παντρεύτηκε στα 37.000 πόδια έχοντας κουμπάρα μία από τις αεροσυνοδούς

Ζευγάρι παντρεύτηκε στα 37.000 πόδια έχοντας κουμπάρα μία από τις αεροσυνοδούς

Επαγγελματίας φωτογράφος έτυχε να βρίσκεται στο αεροσκάφος και τράβηξε φωτογραφίες των νεόνυμφων

Ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί μέσα στο αεροπλάνο μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες αφού δεν πρόλαβε να πάει στην εκκλησία.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της Pam και του Jeremy οι οποίοι παντρεύτηκαν στα 37.000 πόδια έχοντας κουμπαρά τους μία από τις αεροσυνοδούς του αεροπλάνου.

Το ζευγάρι όταν έμαθε πως η χρήση μάσκας στο αεροπλάνο δεν είναι πλέον υποχρεωτική σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες, αστειεύτηκαν πως ήταν η ώρα να «κλεφτούν» στο Las Vegas. Είχαν κλείσει ακόμη και την εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος τους, ωστόσο λόγω καθυστέρησης του αεροπλάνου η τελετή στο Las Vegas ακυρώθηκε.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Barrique Wine & Deli παρέα με τον Μιχάλη Χριστοδούλου (Βίντεο)

Ενώ περίμεναν στον τερματικό σταθμό συνάντησαν τον Chris, έναν άλλο επιβάτη της ίδιας πτήσης για το Las Vegas, ο οποίος έτυχε να είναι χειροτονημένος ιερέας. Άκουσε την περιπέτεια τους και προσφέρθηκε να παντρέψει ο ίδιος. Από εκεί, οι τρεις τους βρήκαν μια πτήση της Southwest με προορισμό το LAS, στην οποία είχαν μείνει μόνο τέσσερις θέσεις. Όταν έφθασαν μέσα στο δεύτερο αεροπλάνο που θα έπαιρναν, ο κυβερνήτης τους ρώτησε τι συνέβη. Η Pam αφηγήθηκε την ιστορία και του έκανε πλάκα πως θα παντρευόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο κυβερνήτης ωστόσο της απάντησε: «Ας το κάνουμε!».

Μέλη του πληρώματος της πτήσης κρέμασαν αυτοσχέδιες σερπαντίνες από χαρτί τουαλέτας.

Μία επαγγελματίας φωτογράφος έτυχε να βρίσκεται στο αεροσκάφος και τράβηξε φωτογραφίες των νεόνυμφων. Και όσο για γαμήλια τούρτα; Ένας άλλος επιβάτης πρόσφερε το ντόνατ που είχε περισσέψει από την πούδρα του. «Είναι τόσο παράξενο πώς βρέθηκε λύση για όλα», δήλωσε η νύφη.

Ένα σημειωματάριο λειτούργησε ως αυτοσχέδιο βιβλίο ευχών. Η Pam λέει ότι οι άλλοι επιβάτες έγραψαν μηνύματα για το πώς ο απροσδόκητος γάμος τους έφτιαξε τη μέρα ή πώς ένιωσαν σαν να έβλεπαν μια ρομαντική κομεντί να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Διάβασε Επίσης: Νότια Κορέα: Η ξεπερασμένη εταιρική κουλτούρα που «εισβάλλει» στον προσωπικό χρόνο των εργαζομένων

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι που φιλοξενήσαμε την ξεχωριστή ημέρα της Pam και του Jeremy. Συγχαίρουμε τους νεόνυμφους και τους ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα τους κοινή ζωή», ανακοίνωσε η Southwest.

Οι νεόνυμφοι πέρασαν μια επιπλέον ημέρα στο Las Vegas για να γιορτάσουν τον γάμο τους.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader