Πού είναι ο Πρόδρομος Προδρόμου οέο;

Πού είναι ο Πρόδρομος Προδρόμου οέο;

«Αγνοείται» ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας μας, καθώς και ορισμένα κόμματα-σημεία στίξης- από τον τίτλο του

Αναζητώντας κάποια βιογραφικά αξιωματούχων, μπήκαμε στη Διαδικτυακή Πύλη της Κυπριακής Δημοκρατίας για να βρούμε έγκυρη πληροφόρηση. Αυτό ήταν λάθος δικό μας, για τα υπόλοιπα όμως δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Γράφει η ΝΙΚΑ (χωρίς στάση)

Ανακαλύψαμε λοιπόν, πως εκεί μέσα, παίζει κάποιο μπέρδεμα να το πούμε; Λίγη «παραπληροφόρηση» ίσως, λίγο χάνει ο Υπουργός Παιδείας τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τον Υπουργό Παιδείας και …όλοι μαζί χάνουμε τον μπούσουλα.

fewf

Κάπως αγχωθήκαμε στην αρχή, όταν αντιληφθήκαμε ότι κάτω από τον τίτλο του, αγνοείται ο κ.Πρόδρομος Προδρόμου και στη θέση της φωτογραφίας του βρίσκεται εκείνη του κ.Κυριάκου Κούσιου. Βρε μπας και έγινε ανασχηματισμός στα κρυφά και ενημερώθηκε πρώτη η ιστοσελίδα της κυβέρνησης αντί όλοι εμείς;

Απορρίψαμε όμως το ενδεχόμενο κατευθείαν, αφού ο κ.Κούσιος βρίσκεται ακόμη στη θέση του, όπως ακριβώς και η φωτογραφία του. Μήπως αμφισβητείται η φωτογένεια του νέου μας Yπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας; Άραγε υπάρχει ξένος δάκτυλος πίσω από όλα αυτά; Μπας και «χακαρίστηκε» η σελίδα ή απλώς ακόμη δεν εμπεδώθηκε το καινούριο υπουργικό, από αυτούς που θα έπρεπε;

gfdb

Παρακαλούμε λοιπόν, όπως τύχουμε άμεσης ενημέρωσης, σχετικά με το γιατί ο κ. Προδρόμου δεν έχει φωτογραφία στη σελίδα με την Σύνθεση της Κυβέρνησης, καθώς και αν το New Year's Resolution της κυβέρνησης, είναι να έχει μια πιο ορθά ενημερωμένη σελίδα. Εμείς, για καλό και κακό, βάζουμε και μια φωτογραφία του κ.Προδρόμου, σε περίπτωση που χρειαστεί. Χρησιμοποιήστε την άφοβα…υπάρχει και στα google images εξάλλου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Χριστόφορος έχει everyday match!*

adcfad

Αλήθεια όμως. Κανένας δεν μπήκε για να ελέγξει το δικό του προφίλ στη σελίδα αυτή, ώστε να εντοπίσει και αναφέρει το "λαθάκι"; Κύριε Προδρόμου, ο λόγος σε εσάς!

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Avant-Garde, είναι αφιερωμένο στον κ.Αβέρωφ Νεοφύτου, για να υποστηρίξουμε και αποδείξουμε το αληθές της πρόσφατης δήλωσης του «Χωρίς τους δημοσιογράφους δεν υπάρχουν μέσα μαζικής ενημέρωσης και χωρίς μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι το σκότος". 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Αβέρωφ Νεοφύτου "Χωρίς δημοσιογράφους δεν υπάρχουν ΜΜΕ, χωρίς τα ΜΜΕ είναι το σκότος"

 

Loader