Ο Χριστόφορος έχει everyday match!*

Ο Χριστόφορος έχει everyday match!*

Mε το ίνσταγκραμ...ενδεχομένως και με τα αγγλικά

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Με εμψυχωτικό, πορωτικό και με επεκτατικές τάσεις διεθνώς-στην αγγλική γλώσσα-, είναι το ολοκαίνουριο βιντεάκι που "αλιεύσαμε" από το ινσταγκραμ και με το οποίο ο Χριστόφορος Τορναρίτης μας καληνύχτισε το βράδυ του Σαββάτου.

Ήδη με 4899 views -τα 100 είναι τα δικά μας μέχρι να κατανοήσουμε πλήρως το λεκτικό και περιεχόμενο- μέχρι την ώρα που μιλάμε, ο Christofer της καρκιάς μας, τορνεύει για άλλη μια φορά τη θέληση, πείσμα και δύναμή μας.

Σύμφωνα με έγκαιρες πληροφορίες -και εγκυρότητα που έχει διάρκεια όσο ένα insta story- του ινσταγκραμικού μας συντάκτη, το νέο αυτό βίντεο, ουδεμία σχέση είχε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού-Αποέλ της Κυριακής. Η αγγλική γλώσσα, δεν ήταν το μέσο για να επικοινωνήσει το μήνυμα του στους παίχτες του, μεταφέροντας τους την επιθυμία του για νίκη!

Αντιθέτως, απευθύνεται και αφιερώνεται στις κορούδες του ελληνικού Next Top Model, που οδεύουν προς τον τελικό και απόψε θα τις δούμε σε φρέσκο επεισόδιο τηλεοπτικό (κυριολεκτικά)…ίσως "επεισόδιο" και μεταφορικά. 

Επειδή λοιπόν οι παίχτριες έχουν βλέψεις για καριέρα στο εξωτερικό και πρέπει να εξασκήσουν τα αγγλικά τους αλλά και να αποκτήσουν γερό στομάχι, ο δικός μας Χριστόφορος, λόγω και της εποχής που απαιτεί ένα φωτεινό άστρο των χριστουγέννων, αποφάσισε να γίνει ο δικός τους «φάρος». 

Πηγαδάκια μάλιστα λένε πως θα δούμε του χρόνου τον κύπριο επιχειρηματία να αναλαμβάνει τον ρόλο της Ζενεβιέ και να ετοιμάζει ο ίδιος τις δοκιμασίες για τα κορίτσια του επόμενου κύκλου. Αναφορές μιλάνε για εκπαίδευση ΟΥΚ και βαρελάκια, ενώ θα πρέπει για να μπουν στο διαγωνισμό, να κατέχουν Lower. Με το χθεσινό βιντεάκι λοιπόν, ο κ.Τορναρίτης, τις προϊδεάζει και προετοιμάζει… Επειδή Winner is the dreamer that never gives up με τρία θαυμαστικά και…α-τελειες (δίχως τόνο).

*To παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.


ΚΑΝΕ LIKE ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ 


 

Loader