Παραλίμνι: Αρνητές μελομακάρονων διαδηλώνουν έξω από φούρνο*

Παραλίμνι: Αρνητές μελομακάρονων διαδηλώνουν έξω από φούρνο*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Με πλακάτ και συνθήματα εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων διαδηλώνουν αρνητές μελομακάρονων έξω από γνωστό φούρνο στο Παραλίμνι.

«Αίσχος! Τέρμα στη μασονία των μελομακάρονων» και «Κουραμπιές, Παιδεία - Ελευθερία» υπογραμμίζει στην κάμερα ο επικεφαλής της κίνησης «Κουραμπιέδες Ελεύθεροι», ο οποίος ανεμίζει και την ελληνική σημαία ψηλά, μιας και σε όλες τις διαδηλώσεις των αρνητών που γίνονται στην Κύπρο πρέπει να ανεμίζουν ελληνικές σημαίες ψηλά (ανεξαρτήτως άρνησης και θεματολογίας).

Σε ερώτηση του τολμηρού συντάκτη της εφημερίδας μας, που βρέθηκε στο σημείο για να καλύψει το σημαντικό γεγονός, για το τι είναι εκείνο που του προκάλεσε τόσο μεγάλο μένος για τα μελομακάρονα, ο 43χρονος επικεφαλής της κίνησης «Κουραμπιέδες Ελεύθεροι» τόνισε πως ο λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να μην είμαστε πρόβατα, καθώς είναι πασίγνωστο πια πως «σε αντίθεση με τους κουραμπιέδες που είναι θρεπτικοί και ωφέλιμοι, τα μελομακάρονα είναι εξόχως προβληματικά και βλάπτουν σοβαρά την υγεία».

Στη διαδήλωση γίνεται επιπλέον λόγος για τους «προδότες που βουττούν το σιέρι τους στο μέλι» ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε ανύποπτο χρόνο στον φακό εμφανίστηκε και άγνωστος ρασοφόρος κρατώντας σταυρό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του εμβολιασμού.

«Thug life, πάντα κολλά ένα εμβόλιο», φέρεται να δήλωσε ο παπάς.

«Πρόβατα, πρόβαταααα» συνεχίζουν να φωνάζουν οι αρνητές μελομακάρονων, οι οποίοι ελέγχουν εξονυχιστικά τις τσάντες κάθε ανθρώπου που βγαίνει έξω από τον φούρνο για να διαπιστώσουν αν στην κατοχή τους βρίσκονται κουραμπιέδες ή μελομακάρονα.

Σε περίπτωση που εντοπιστούν σε σακούλι μελομακάρονα, τότε οι αρνητές τα αρπάζουν από τους ιδιοκτήτες τους και τα πετάνε αμέσως στα σκουπίδια προς παραδειγματισμό.

Η εφημερίδα μας δεσμεύεται να καλύπτει με περισσή συνέπεια τις διαδηλώσεις των αρνητών.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader