Φαεινή ιδέα της ΑΗΚ για όσους πληρώνουν ακριβό ρεύμα*

Φαεινή ιδέα της ΑΗΚ για όσους πληρώνουν ακριβό ρεύμα*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

 

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αφουγκράστηκε τις ανησυχίες του λαουτζίκου και έλαβε σοβαρά υπόψη το πορτοφόλι των καταναλωτών σε σχέση με τις υψηλές τιμές στα μπιλιέτα του ρεύματος που προσέφεραν απανωτά εγκεφαλικά στους πολίτες της χώρας. 

 

Παρόλο που η ΑΗΚ έσπευσε να ενημερώσει εκ νέου το κοινό ότι λόγω της πανδημίας οι συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της ενέργειας εξακολουθούν να μεταφράζονται σε ακριβό ρεύμα για τον καθένα που είδε τσας περισσότερο Νέτφλιξ ή μέσα στον πύρουλο του Σεπτέμβρη έκανε το λάθος να λειτουργήσει το κλιματιστικό του, η ΑΗΚ έχει πλέον την λύση. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Ο Άρης Λεμεσού προτείνει να πας στο γήπεδο με την... πεθερά σου

Προς ανακούφιση του κοινού, η ΑΗΚ ανακοίνωσε ότι με κάθε λογαριασμό ρεύματος άνω των €200, ο κάθε καταναλωτής θα μπορεί, με το κουπόνι που μπορεί να αποκόψει από τον λογαριασμό που αποστέλλεται στην οικία του, να λάβει μέρος σε μεγάλη συναρπαστική κλήρωση και να κερδίσει δώρα αμύθητης αξίας ως προς την χρήση τους. 

12345

 

Η ΑΗΚ θα κληρώνει μεταξύ άλλων κεριά, έτσι ώστε ο κάθε πολίτης χωρίς να σπαταλά ρεύμα να προσδίδει ένα ρομαντικό τόνο στο σπιτικό του, ανεμιστηράκια χειρός, για εκείνες τις δύσκολες κυπριακές ημέρες που δεν αναπνέουμε από την ζέστη και την υγρασία και επιπλέον θα διαθέτει παγάκια προς το κοινό σε συνδυασμό με κουβάδες έτσι ώστε να μπορεί η κάθε κύπρια νοικοκυρά να αποθηκεύει τα τρόφιμά της και να μην γίνεται αλόγιστη χρήση συσκευών όπως το ψυγείο για παράδειγμα. 

 

Ο ενεργειακός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας μας θα παρακολουθεί στενά τις αυξομειώσεις στους λογαριασμούς της ΑΗΚ και θα σας ενημερώνει για όλα τα φλέγοντα θέματα.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader