Τσουρέκια και φλαούνες αντί βασιλόπιτες ζυμώνουν σε φούρνο της Λευκωσίας*

Τσουρέκια και φλαούνες αντί βασιλόπιτες ζυμώνουν σε φούρνο της Λευκωσίας*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Mπαίνουμε στο 2022, thug life και fuck logic, δηλώνει με σχεδόν ανακουφισμένο ύφος στην εφημερίδα μας ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας φούρνων που δραστηριοποιείται στην επαρχία Λάρνακας και Λευκωσίας.

Ο αλέγκρο φούρνος προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας, καθότι, παρόλο που σε λίγες μέρες έχουμε Πρωτοχρονιά, ζυμώνει και πουλάει φλαούνες και τσουρέκια αντί βασιλόπιτες.

Σε εντυπωσιακές κιόλας και πολύ φωτεινές neon πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του φούρνου τα άλλοτε πασχαλινά τσουρέκια και φλαούνες προωθούνται στο πλαίσιο μεγάλης εορταστικής προσφοράς, με τεράστια πολύχρωμα γράμματα που αναβοσβήνουν συνέχεια, σαν χριστουγεννιάτικο ντεκόρ.  

«Καλά κύριε τάδε μου», ρώτησε τον ιδιοκτήτη του φούρνου ο ερευνητής ρεπόρτερ της εφημερίδας μας, «πώς σας ήρθε η ιδέα να ζυμώσετε φλαούνες και τσουρέκια που τον Δεκέμβρη, ένεν βασιλόπιτες που κανονικά τρώμε την Πρωτοχρονιά;» 

«Μάνα μου, ούλη η ιστορία εξεκίνησε που τους υπαλλήλους μας καταλάθος η αλήθκεια, χωρίς να το καταλάβουν τα πλάσματα εσυγχιστήκαν τζαι αρκέψαν το τρίψιμο των τυρκών αβέρτα».

«Αφού εφτάσαν τζαι εζυμώσαν μεγάλες ποσότητες τζαι εφκήκαν πολλά ωραίες στη γεύση τζιόλας οι φλαούνες μας, είπαμε να ψήσουμε τζαι λία τσουρέκια να πάει πάσα κακό», εξομολογήθηκε με πάσα ειλικρίνεια στον ρεπόρτερ μας ο συμπαθέστατος φούρναρης.

«Στο κάτω κάτω της γραφής», συμπλήρωσε, μπαίνουμε στο 2022. Eσείς θωρείτε να υπάρχει πουθενά λογική; Τhug life και fuck logic», κατέληξε.

Καλή χρονιά και χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά ευχόμαστε.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader