SupportCY: Η Κύπρος που βοηθά και στηρίζει

SupportCY: Η Κύπρος που βοηθά και στηρίζει

Στην Κύπρο της διαφθοράς, υπάρχει και η άλλη όψη

Περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ έχουν διοχετευτεί στην κοινωνία μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελείται μέσω του προγράμματος SupportCY

Η πανδημία καλπάζει και χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν επηρεαστεί δυσμενώς, υπάρχει όμως ελπίδα και αυτή εντοπίζεται στο κοινωφελές έργο που πραγματοποιούν μεγάλοι οργανισμοί στη χώρα μας, οι οποίοι έρχονται κοντά και στηρίζουν εκεί και όπου μπορούν.

Μία πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του Οργανισμού REACTION, που είχε πρωτοεμφανιστεί την περασμένη άνοιξη, με το ξέσπασμα της πανδημίας, το λεγόμενο SupportCy είναι ένα Δίκτυο που υποστηρίζεται πια από μεγάλο αριθμό οργανώσεων, ΜΚΟ και ιδιωτικών επιχειρήσεων, που για απάμβλυνση των επιπτώσεων από την πανδημία έχουν από κοινού διαθέσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ στην κοινωνία και στην πολιτεία λειτουργώντας υποστηρικτικά απέναντι στις έκτακτες ανάγκες που έχουν αναδυθεί.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου, "σε αυτή τη μεγάλη μάχη κανένας δεν περισσεύει. Ο αρχικός στόχος του δικτύου που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό REACTION, ήταν να συμβάλει στο έργο της Πολιτείας στηρίζοντας υπουργεία, φορείς και αρχές στη μάχη ενάντια στον COVID-19. Το SupportCy δεν σταματά εκεί τις δράσεις του. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν. Φροντίζουμε αυτούς που μας χρειάζονται. Πέραν των €500,000 έχουν διοχετευτεί στην κοινωνία μέχρι σήμερα".

Δες τη λίστα με τις επιχειρήσεις και τα ΜΚΟ που στηρίζουν το Δίκτυο εδώ

Loader