Τα καλύτερα TikTok της εβδομάδας

Τα καλύτερα TikTok της εβδομάδας

Τα βιντεάκια που προσφέρουν άφθονο γέλιο

Ξέρουμε ότι οι ώρες που περνάμε στο TikTok και στα υπόλοιπα Social Media είναι περισσότερος από όσο θα έπρεπε, αλλά ας μην είμαστε απολογητικοί γι αυτό.

Μπορεί να σπαμάρουμε συνεχώς τους κοντινούς μας ανθρώπους με βιντεάκια, αλλά δεν θα ήταν κοντινοί μας άνθρωποι αν δεν το ανέχονταν με στωικότητα ή και μερικές φορές με προκλητική αγνόηση, γεγονός που μας κάνει να τους σπαμάρουμε ακόμη..περισσότερο!

Αυτό το άρθρο αποτελεί ακόμα μια αφορμή να τους “ενοχλήσετε”! 

Η αγαπημένη μας Χρύσα μας χαρίζει άφθονο γέλιο μέσα από τα stories της και τα βιντεάκια που ανεβάζει. Πρόσφατα ξεκίνησε να ανεβάζει μερικά στιγμιότυπα από τις παραστάσεις τής τελευταίας της περιοδείας, που δεν τα χορταίνουμε. Ρίξτε μια ματιά.

@xrysakatsarini Απόσπασμα από την παράσταση "Κουβέρτα". Βιντεοσκοπηθηκε στο Θέατρο Βράχων το 2022. Για να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παράσταση link στο bio. #katsarini #comedy ♬ πρωτότυπος ήχος - Xrysa Katsarini

 

Έχουμε ταξιδέψει αρκετές φορές με φθηνές αεροπορικές, με παρέα ή με κάποιο σύντροφο και τις περισσότερες φορές αρνούμαστε να δώσουμε επιπλέον χρήματα για να επιλέξουμε εμείς τις θέσεις μας. Ένα μικρό βιντεάκι το παρουσιάζει με σύντομο τρόπο και είναι αστείο, γιατί είναι αλήθεια. 

@natalieernsst 💀 @Oliver Kaasgaard ♬ original sound - Lion Music 08

Αν ανήκετε στην γενιά που υπήρξατε έφηβοι το 2000 αυτό το βίντεο θα σας κάνει να δακρύσετε από το γέλιο. Ένα από τα trends της εποχής, ήταν το “emo look”.

@100percentthattim NO ONE UNDERSTANDS MOI 💔🥀 (featuring my dad) #millennialsoftiktok #nostalgia #2000sthrowbacks #emophase #emokid #emoboy #childhoodmemories #2000snostalgia #comedy #skit #roadtrip ♬ original sound - 100percentthattim
Loader