Τους Colt Clark and the Quarantine Kids τους ακούσαμε;

Τους Colt Clark and the Quarantine Kids τους ακούσαμε;

Μια οικογένεια πολύ cool

Ok. Εάν δεν έτυχε μέχρι τώρα να πέσεις τυχαία επάνω στους Colt Clark and the Quarantine kids -που θα πει ότι σε προλάβαμε-, σου τους συστήνουμε εμείς, γιατί είναι αν μη τι άλλο, είναι διασκεδαστικοί και ευχάριστοι στο αυτί αλλά και στην όραση.

Μία καλλιτεχνική προφανώς οικογένεια που αποτελείται από τον καλλίφωνο μπαμπά και τα τρία του ταλαντούχα και αξιαγάπητα παιδιά, παίζει μουσική, τραγουδάει - ένα μέλος χορεύει κιόλας- on camera, αγαπημένα κομμάτια όπως το "Cecilia", "Come Together" και το "You Can Call Me Al". 

Την φυσική παρουσία της μαμάς Aubree δεν την εντοπίσαμε σε κάποιο από τα βιντεάκια των Colt Clark and the Quarantine Kids που ανεβαίνουν καθημερινά - ένα την ημέρα- αλλά γίνονται αναφορές σε αυτές και αφιερώσεις. 

Το εγχείρημα ξεκίνησε τις ημέρες της δικής τους καραντίνας που διαρκεί μέχρι σήμερα 41 ημέρες. Όπως έγραψαν και στην τελευταία τους ανάρτηση "This is day 41 of our nightly fam jam".

Ο πατέρας μαθαίνει κάθε πρωί ένα τραγούδι στους δύο γιους του και την κορούλα του, κάνουν μερικές πρόβες, το βιντεογραφούν και το βράδυ το αναρτούν στο διαδίκτυο. 

Τα views είναι χιλιάδες και αν μας ρωτάτε...δικαιολογημένα. Μας πιστεύεις; Μπορείς να το διαπιστώσεις κι εσύ, βλέποντας κάποιο από τα βιντεάκια τους ή και γιατί όχι; Όλα. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τη μικρή Έλενα Αντριάνα την αγαπήσαμε και θα το πάθεις κι εσύ

Loader