Τη μικρή Έλενα Αντριάνα την αγαπήσαμε και θα το πάθεις κι εσύ

Τη μικρή Έλενα Αντριάνα την αγαπήσαμε και θα το πάθεις κι εσύ

Απολαυστικότατη, τραγουδάει Μιρέλα Πάχου, συντροφιά με τον μπαμπά της Γιώργο Ζένιο

Κάνοντας scrolling στο Facebook πέσαμε επάνω σε ένα βιντεάκι -που μάλλον θα γίνει viral σύντομα-, το οποίο με το που ανεβάσαμε την ένταση της φωνής, μας κέρδισε. 

Λίγο το μπρίο και η γλυκύτατη φατσούλα της μικρής "πρωταγωνίστριας", λίγο η υπέροχη φωνούλα της και λίγο η όμορφη σχέση μπαμπά και κόρης που "αναδύεται" μέσα από αυτό το οπτικοακουστικό υλικό μικρής διάρκειας -αρκετής όμως για να μας φτιάξει τη διάθεση-, μας έκανε να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά και να μάθουμε δύο πραγματάκια για την όμορφη αυτή οικογένεια. 

Εξάλλου, εικάζουμε ότι... θα δούμε πολύ περισσότερα από εκείνους στο μέλλον.

Για την Έλενα Αντριάνα που είναι σήμερα πέντε ετών, δεν περνάει ούτε και μία μέρα χωρίς τραγούδι σύμφωνα με τον πατέρα της. Αν και ακόμη δεν έχει αγαπημένο καλλιτέχνη, από σχεδόν τριών χρονών αποφάσισε και δήλωνε ότι είναι τραγουδίστρια! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗΠως να κρυφτείς απτα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα...

Σύμφωνα με τον μπαμπά της, "Φάνηκε από πολύ μικρή οτι είχε το μικρόβιο, μιας και ήταν τονικά και ρυθμικά σωστή χωρίς καμία βοήθεια". 

Ο ίδιος, αν και δηλώνει πάρα πολύ περήφανος για την κοράσα του όπως την αποκαλεί, διατηρεί τις φοβίες και αμφιβολίες του για το κατά πόσο θα έπρεπε και εκείνη μεγαλώνοντας να ακολουθήσει τη μουσική ως επάγγελμα. Εξάλλου, ως Μουσικός και Καθηγητής Φωνητικής, γνωρίζει όπως λέει από πρώτο χέρι οτι ο συγκεκριμένος, είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος.

Η Μαρίνα, μαμά της Έλενας Αντριάνας,που είναι τονικά ορθή, παίζει καταλυτικό ρόλο στην εκμάθηση τραγουδιών της κορούλας της, έστω και αν δεν εμφανίζεται σε κάποιο από τα βιντεάκια του ντουέτου πατέρα-κόρης. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗΠαίζουμε με την ψυχολογία και αντοχές των μωρών μας;

Loader