Δείτε πως αντιδρά η Αννίτα στο ενδεχόμενο να είναι η πρώτη ΠτΒ... 10 μέρες ΠΡΙΝ τις βουλευτικές

Δείτε πως αντιδρά η Αννίτα στο ενδεχόμενο να είναι η πρώτη ΠτΒ... 10 μέρες ΠΡΙΝ τις βουλευτικές

Πριν τον Αβέρωφ ήταν το Το Lunch Break Challenge που σκέφτηκε τη βουλευτή Λάρνακας για το δεύτερο τη τάξει αξίωμα της Δημοκρατίας

Η ιστορική εκλογή της Αννίτας Δημητρίου ως πρώτης Προέδρου της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας προκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων (οι περισσότερες σε λανθασμένες βάσεις ας μην τα ξαναλέμε) αλλά και απέδειξε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν αλλά τρέμουμε ακόμα και να ψελλίσουμε: το πόσο διαβολικά έξυπνος και ικανός τακτικιστής είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος με μία κίνηση ξελάσπωσε τον Συναγερμό, προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην αντιπολίτευση, έδειξε ποιος θα έχει τον έλεγχο του βουλευτικού αφηγήματος και έκανε μέχρι και τους ΕΛΑΜίτες να παραμερίσουν τον μισογυνισμό προς όφελος του αντικομμουνισμού. Όμως έχουμε το βίντεο που αποδεικνύει πως ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε την Αννίτα για το δεύτερο τη τάξει αξίωμα της χώρας. 

Στο Lunch Break Challenge με την τότε υποψήφια βουλευτή Λάρνακας του ΔΗΣΥ που ανέβηκε διαδικτυακά στις 20 Μαΐου (δέκα μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές) ο γράφων ρωτάει την κα Δημητρίου αν μετά από βουλευτής και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει βλέψεις για ακόμα ψηλότερα, ας πούμε πρώτη πρόεδρος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας ή -γιατί όχι;- και του Δημοκρατικού Συναγερμού. Δείτε τι απάντησε η μελλοντική Πρόεδρος της Βουλής στο 02:58 :

Πάντως το πρώτο μισό της “προφητείας” επαληθεύτηκε, μένει να δούμε αυτό με την προεδρία του ΔΗΣΥ. Κι εδώ που τα λέμε, έπρεπε να έριχνα και την Προεδρία της Δημοκρατίας στο μείγμα για σιγουριά.

Loader